arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat kan ik voor jou doen?

Vanuit mijn achtergrond in online marketing, mijn voorliefde voor strategische planning en mijn kracht als heartlead empowerment coach ik ondernemers die staan voor een authentieke business in lijn met hun eigen unieke kracht. Veelal zijn dit coaches en kennisondernemers. Maar doe je iets anders en voel je je door mijn omschrijving aangesproken, kan het ook zo maar wat zijn voor jou.


Ik begeleid mijn klanten vanuit bewuste doelstellingen en passende tactieken. Zodanig dat ze niet werken met schoten hagel, maar strategische moves maken die hen in staat stellen hun gewenste successen te behalen op de korte en de langere termijn. De manier waarop ik dit doe is altijd invoelend op de persoon en wat bij hem of haar past. Want een van binnen naar buiten gestuurde business is de beste garantie voor succes. Dat is waar ik in geloof en wat ik bij al mijn klanten zie.  Met mij werken gaat daarom niet alleen over hard pushen, maar vooral over eerlijk zijn naar jezelf en op basis hiervan slimme groeistappen zetten. Bij mij komt dus ook gegarandeerd je binnenwereld naar buiten. En dat moet je wel kunnen dragen!


Mijn coaching voor ondernemers is dan ook ideaal voor starters, ondernemers die nog werken zonder heldere strategie en doelstellingen en ondernemers die voelen dat ze op basis van hun innerlijke verlangens een transitie mogen aangaan in hun bedrijf. Denk je nu, "yes, that's me", check dan hieronder wat ik voor jou kan doen.

€ 1997,-
€ 1297,-

Strategie Sprint 2020

Speciaal in aanloop naar 2020 een super scherp geprijsd (en tijdelijk!) aanbod:  in een 2-daagse business intensive gaan we 1-op-1 aan de slag met de strategie en planning voor jouw business voor het komende jaar.
Verie weet ingewikkelde vraagstukken super simpel en gemakkelijk te maken. Door de juiste vragen te stellen overzag ik heel snel en gemakkelijk wat ik te doen heb in mijn bedrijf. 
Shanna

Verie denkt met je mee, verdiept zich in je bedrijf én in jou als persoon. Ze kijkt naar wat bij jou past en stemt daar samen met jou je persoonlijke strategie op af. Zo voelen de acties in je bedrijf in lijn met wie jij bent als persoon.

Simone
Tijdens het mentorship traject dat Verie bij mij doorliep, heb ik kunnen zien dat ze geen one trick pony is. Met haar invoelend vermogen is ze in staat de vertaalslag te maken naar de onderneem(st)er, zijn/haar potentie, toegevoegde waarden en ondernemen op een manier die bij hem/haar past.
Maaike
Deze website gebruikt cookies