arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat kan ik voor jou doen?

Als heartlead empowerment coach gids ik mijn klanten in hun reis naar binnen en van daaruit hun bezielde stappen naar buiten. Dat doe ik door middel van een traject dat ik hiervoor speciaal heb ontwikkeld: Zeker Jezelf Zijn.


Dit traject is ideaal als je te kampen hebt met gevoelens van angst of onzekerheid, het contact met jezelf denkt te hebben verloren, niet meer weet wat je wilt en waar jouw vuurtje van gaat branden, het gevoel hebt dat er veel meer in je zit dan er nu uit komt en/of zekerder keuzes wilt maken in je leven.


Is dit herkenbaar voor je, bekijk dan zeker mijn aanbod hieronder. Maar pas op, want zoals een van mijn oud-klanten terecht zegt: "Het is life changing"!

Zeker Jezelf Zijn

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof. Vanaf 1 september neem ik weer nieuwe klanten aan.

Als je je geremd voelt in één of meerdere delen van je leven en je wil hier iets aan doen, doe dan zeker mee aan een van de programma's van Verie. Je haalt er zoveel uit! Maar pas op: Het is life changing :-) :-)
Denise

Verie is hands down een van de beste coaches die ik tot nu toe heb mogen ervaren! Open, eerlijk, luistert écht en stelt dan de juiste vragen, geeft je wanneer nodig een liefdevolle schop onder je kont en laat je zonder het voor te kauwen zien wat je krachten zijn. Ik ben haar mega dankbaar!

Aïsha
Deze website gebruikt cookies