Pas op! Voor je het weet, wil je nooit meer anders...


Koud douchen wordt in verband gebracht met vele fysieke en mentale voordelen. En ja, ik kan je daar alles over vertellen. Van betere doorbloeding tot een boost voor je immuunsysteem tot bakken energie... De heilzame effecten liegen er niet om.


Maar goed, mij dit horen zeggen is een ding. Want wat is er nou beter dan die voordelen zelf ontdekken?! Daarom daag ik je tijdens de Cold Challenge 21 dagen lang uit om je dag te starten (of eindigen, als dat je voorkeur heeft) onder de koude douche. Zo ga je niet alleen de effecten voor jezelf ervaren, maar leg je direct ook de basis voor een winstgevende routine die je een leven lang kan bijblijven.


Want geloof mij... Als je dit 21 dagen hebt gedaan, is de kans heel groot dat je nooit meer anders wilt. Met andere woorden: pas op, because you will get hooked! Gelukkig is dit dan typisch zo'n verslaving die je wél wilt.

null

De voordelen van koud douchen in een notendop:

Stimuleert je gezondheid

Boost in je zelfvertrouwen

Natuurlijk antidepressivum

(nog) Lekkerder slapen

Met energie opstaan

Beter bestand tegen kou

En dat niet alleen, want deze Cold Challenge is zoveel meer!

Ik besef me dat koud douchen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom bouwen we het stap voor stap op. Zo laat ik je niet alleen de waarde van die koude douche ervaren, maar ontdek je tevens hoe je de lessen die je leert ook kunt toepassen op andere gebieden in je leven. Na de Cold Challenge:


  • Kun je met succes winstgevende routines inbouwen in je leven
  • Kun je groeien door weerstand te omarmen
  • Weet je hoe je met succes je comfort zone vergroot
  • Ben je krachtiger, niet strenger
  • Heb je meer vertrouwen in je lichaam
  • Kun je door middel van een simpele ademtechniek meer rust in lijf en hoofd creëren
  • Voel je de connectie met je lijf en kun je beter omgaan met pijn
  • En natuurlijk: ken je de kracht van kou! Niet alleen uit een boekje, maar juist door het te ervaren


Het is nog fijner dan ik dacht! Na deze 21 dagen weet ik zeker dat ik​​​​ doorga met koud afdouchen. Ook als het buiten - 20 is! 

Lavinia Frantzen

Wat kan je van de Cold Challenge verwachten?

Virtuele begeleiding van mij

Tijdens de Cold Challenge ontvang je regelmatig motiverende en inzichtgevende emails van mij. Ik maak het koud douchen niet alleen makkelijk, maar zorg ook dat het leuk is om er mee bezig te zijn. Want met alleen strengheid komen we nergens. We mogen er best een beetje mee spelen.

Geleidelijk tempo, zodat je veilig opbouwt

Blootstelling aan koude is geheel veilig zolang je je houdt aan een aantal richtlijnen. Een daarvan is dat je koudeblootstelling geleidelijk opbouwt. En dat is precies wat we tijdens deze Challenge zullen doen. Je ontdekt tijdens de Cold Challenge overigens ook alles over de andere richtlijnen. Handig als je in de toekomst nog meer met kou wilt trainen!

Ruimte voor het stellen van vragen en ontvangen van persoonlijk advies

Tijdens de Cold Challenge is er alle ruimte om mij al je vragen te stellen. Ik geloof niet in one-size-fits-all, dus ik neem daadwerkelijk de tijd om jou als deelnemer van persoonlijk advies te voorzien. Bij mij zijn je vragen veilig en heilig, net als jij!

Geschikt voor zelfs de grootste koukleumen

Omdat ik werk met een geleidelijke opbouw is deze Cold Challenge geschikt voor zelfs de grootste koukleumen. Ja, je gaat uit de comfort zone. Maar nooit zonder de veilige connectie met jouw lichaam te verliezen. Je zult na de Challenge haar signalen juist beter kunnen interpreteren.
€ 47,-
€ 27,-

Stel het niet langer uit, doe mee!

Natuurlijk kun je zelf met koud douchen beginnen, als je je zeker genoeg voelt om dit te doen. Daarin staat niets je in de weg. Maar voel je ergens weerstand en vind je het lastig jezelf hiertoe te zetten, dan ben ik graag jouw stok achter de deur. En geloof mij: het wordt niet makkelijker als je er langer mee wacht. Wil jij de voordelen voor jezelf ervaren, voorkom dat je de kans mist en geef je vandaag nog op!

Tijdelijke bonus!

Geen ijsbaden, niks roekeloos. Gewoon simpele, grappige oefeningen die iedereen kan (mits je thuis een vriezer hebt en van die bakjes waarmee je ijsklontjes maakt). Als je zin hebt hè, want niks moet tijdens deze Challenge. We gaan juist heel goed leren luisteren naar ons lichaam.

Vanochtend ging mijn wekker al om kwart voor 5! Normaal zou ik daar heel veel moeite mee hebben, maar na de koude douche was ik direct klaarwakker en voelde ik me energiek. Ook heb ik veel minder last van een vastzittende nek.

Fleur

Ik ben iemand die heel snel piekert en het koude water dwingt je om in het hier en nu te zijn en te accepteren wat is. Dat helpt me weer bij andere dingen in het leven. Bijvoorbeeld bij warm of koud weer. Daar klagen mensen snel over, maar ik denk nu “oké, accepteren, het is gewoon zoals het is”.

Eline

Dankzij het koude afdouchen heb ik elke ochtend een fris en wakker gevoel. Ook merk ik echt dat ik meer energie heb en ben ik nu zeker iets minder bang voor de kou.

Hannah

Ik dacht dat ik echt een koukleum was! Na de Challenge blijk ik beter tegen kou te kunnen dan gedacht, ik heb meer energie en merk dat mijn nagels sterker zijn geworden.

Bregje

Ik douchte al weleens koud, maar nu had ik elke dag een smile in de ochtend nadat ik de douche op koud zette. Mooie reminder hoe eenvoudig heerlijk het is om de dag te starten met een lach en een beetje gek doen.

Charleen

Ik ga niet meer warm douchen (of ik moet het dan wel heel koud hebben, en ik zal dan nog koud naspoelen). Ook super leuk dat ik heb geleerd hoe belangrijk je ademhaling heel is (niet alleen tijdens het koude douchen maar de hele dag door).

Greetha


Klaar voor de start?

arrow_drop_up arrow_drop_down