"Ik ging met een enorm groot cadeau naar huis"

Tijdens een 1-op-1 sessie met Verie heb ik iets ervaren wat ik nog nooit eerder had ervaren! Onder de liefdevolle begeleiding van Verie, heb ik afstand kunnen nemen van iets wat al vele jaren een negatieve invloed op mij en mijn bedrijf had. Met haar rustige, fijne manier van begeleiden en super gerichte vragen kwam Verie tot deze kern en kon ik er eindelijk afscheid van nemen. Ik kwam zonder verwachtingen naar deze sessie toe, maar ging met een enorm groot cadeau terug naar huis! Door deze vrouw en deze sessie heb ik eindelijk verschillende dingen kunnen aankijken en loslaten. Loslaten met mijn hoofd maar ook in mijn lichaam. Ik gun iedereen een 1-op-1 sessie met Verie. Deze vrouw weet wat ze doet en verstaat haar vak goed!

Bedankt geweldige vrouw.

Liefs,

- J.B.

"A life changing experience"

Mijn 1:1 sessie met Verie heeft mij zoveel meer in contact met mezelf gebracht. Met een enorme angst voor voelen liep ik haar ruimte binnen. En toen Verie benoemde dat ik mocht gaan ‘ontvangen’ riep dit in eerste instantie lichtelijke paniek op. Maar tegelijk wist ik dat het kon. Ik voelde dat ik veilig was. Verie haar liefdevolle zachte energie gaf mij het vertrouwen dat ik er helemaal mocht zijn. Een aantal van mijn hardnekkigste overtuigingen hebben we samen mogen ombuigen naar krachtige affirmaties. En voor het eerst in mijn leven voelde ik me veilig in mezelf. Het was een bijzondere sessie waarin ik me enorm verbonden voelde. A life changing experience.

- M.O.

"Alsof je met een toverstafje ruimte en levensenergie bracht in de delen in mij die bevroren waren."

Lieve Verie,

Dank je wel voor onze transformatieve sessie. Toen ik op je tafel plaats nam voelde ik zo’n diep gevoel van ontspanning. Omdat ik wist en voelde: ik heb een plek gevonden waar ik kan thuiskomen.

Je had zoveel ruimte voor mij. Ik voelde de diepte van je eigen innerlijke werk in je pure en liefdevolle aanwezigheid. Er was even niets anders dan deze sessie en daardoor konden we werken op lagen die lang verborgen waren voor mij.

Alsof je met een toverstafje ruimte en levensenergie bracht in de delen in mij die bevroren waren.

Je werkt op een fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel en energetische laag tegelijk. Wat een diepte kende de sessie daardoor.

En wat ik het allermooiste vond: je zag me écht. Terwijl ik door de diepte ging in mijn eigen schaduw, hield jij het beeld voor me van wie ik óók ben. Ja ik raakte misschien ooit gebroken. Maar jij verloor mijn heelheid nooit uit het oog. En dat was zo’n bekrachtiging.

We sloten af met een ijsbadje. En ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar I Absolutely 100% LOVED it!

Dank je wel! En tot snel! ❤️


- M.H.

"Als iedereen een Verie had, dan zou de wereld er een stukje mooier uitzien"

"Ik was onderweg naar mezelf en dacht dat het moeilijk moest gaan. Maar toen kwam jij op mijn pad en liep een stukje met me mee. Je bracht me dichter bij mij door me te laten voelen wat gevoeld wilde worden en me te laten zien wat gezien mocht worden. Namelijk dat alles er al was. Dat als ik durfde te luisteren naar mezelf, ik de liefde en wijsheid waarnaar ik zo naarstig op zoek was al bezat. Maar ook hielp je mij te herkennen dat niet alle zwaarte die ik meedraag ook van mij ís. Jij liet mij zien hoe krachtig het is om soms juist niet te strijden, niet te denken, maar in plaats daarvan in vertrouwen achterover te leunen en te ontvangen wat naar me toekomt. And it did. Because you did!
Ik ben beyond grateful dat jij er bent, lieve Verie. En ik gun iedereen een Verie, want als iedereen een Verie had, dan zou de wereld er een stukje mooier uitzien."


- C.W.

"Mijn systeem krijgt de kans om er helemaal te zijn"

Als ik de healing space van Verie binnenkom voel ik direct al zoveel ontspanning, alles van mij mag er zijn. Door die diepe acceptatie krijgt mijn systeem de kans om er helemaal te zijn; juist die stukjes die ik zelf nog niet wil zien. En dan mag ik gaan liggen; energie kronkelt en verkleurt en versterkt of verdwijnt. Precies wat er mag gebeuren. We spreken maar een paar woorden, maar die zijn zo raak en helpen me verder in mijn proces erna. Dank lieve Verie voor de hele ontspannende, verbredende en opruimende sessie!


M.H.

"Een anker in donkere diepten"

Voor mijn verjaardag gaf ik mezelf een 1-op-1 sessie met ijsbad cadeau. Ik voelde dat het tijd was om een Ice Queen te worden. Ik wilde heel graag ervaren dat mijn lichaam krachtig genoeg is om dat te doorstaan.

Dat kreeg ik. En nog veel meer. Want toen ik naar huis ging, was ook mijn innerlijk kind gezien en deels geheeld. Ik leerde en kon op een diep niveau doorvoelen dat ik er mag zijn en dat ik goed genoeg ben. Ik heb letterlijk en figuurlijk meer ademruimte gekregen. En na dit alles kon ik stukken met mijn moeder loslaten en had ik de ruimte om eindelijk, na 16 jaar, haar as uit te strooien. 

Wauw, wat is een sessie met Verie veilig, liefdevol, vertrouwd en een anker in donkere diepten. ❤️


- G.R.

"Magisch, verhelderend en eerlijk"

Magisch, verhelderend en eerlijk. Zo zou ik mijn reis met Verie omschrijven. Ik weet weer hoe ik zacht kan zijn en met mijn gevoel kan communiceren. Ik heb een hoop losgelaten. De connectie met mezelf is hersteld. Samen met jou heb ik ontdekt wat ik graag wil doen. Dank je wel lieve Verie. Iedereen die met je samenwerkt zal kunnen beamen dat je kijkt voorbij de buitenkant. Waardoor de binnenkant mag groeien en kan schijnen. 


- N.H.

"Ik ben me meer dan eens bewust dat ik mijn eigen werkelijkheid kan creëren"

Het mentorship bij Verie heeft mij geleerd meer met mijzelf en mijn gevoel in contact te zijn en met meer liefde naar mezelf te kijken. Ik ben me meer dan eens bewust dat ik mijn eigen werkelijkheid kan creëren en dat ik hierin gedragen word. Magic, rust, vertrouwen, openheid en verbinding. Dit zijn de woorden waarmee deze reis zou omschrijven.


- L.R.

"Een aanrader voor heling op zowel fysiek, emotioneel als energetisch niveau"

Voor ik naar Verie ging voor de healing voelde ik me opgefokt. Een beetje een opstandige puber. Een bepaalde situatie triggered dat deel zo erg in mij, ik veroordeelde iedereen die anders dacht dan ik. Één ding wist ik zeker: dit is niet wie ik wil zijn/ hoe ik me wil voelen.


De healing van Verie was heel bijzonder en fijn. Het gaf me ruimte om los te laten, rust en een diepere verbinding met mezelf waardoor ik weer anders naar mezelf en de triggerende situatie kijk. Helend! Verie schept een veilige ruimte en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader voor heling op zowel fysiek, emotioneel als energetisch niveau!


- L.K.

"My confidence, my self-esteem, I've resurfaced!!!"

The journey with you, Verie .... was a roller coaster ride - you rocked and rolled with me in my lows, and remarkably pulled me up to the highs. I now see my road ahead in a more vivid and obvious picture, and the journey opened my eyes to my own potential, that I AM LIMITLESS POTENTIAL. It is the journey that I will and would like to do again and again. My confidence, my self-esteem, I've resurfaced!!!


- A.S.

"Een waar cadeau voor jezelf"

Verie is een bijzondere spiegel die me elke keer weer zelf mijn antwoorden laat vinden door de juiste vragen te stellen. Ze prikt door woorden en verhalen heen en bood mij elke keer heldere inzichten. Het zijn geen kant en klare oplossingen, maar juist subtiele shifts waardoor ik weer verder kon. Heel bijzonder. Door haar weet ik dat ik veel meer mag vertrouwen en ontspannen en juist níet de hele tijd in actie en forceren hoef te gaan. Een sessie bij Verie is een waar cadeau voor jezelf.


- J.P.

"De energieën mogen weer stromen"

De 1:1 sessie bij Verie met ijsbad was een persoonlijk proces waar ik helemaal zonder verwachtingen in ging. Ik liet alles op mij afkomen. Het enige wat ik graag wilde voelen, was een diepe sereniteit die verder zou gaan dan woorden. Uiteindelijk ben ik diep door mijn hele lichaam geraakt en hebben energieen weer mogen stromen. Verie wist precies op de juiste momenten aan te voelen wat voor blokkades er waren en stelde mij in staat deze los te laten.


- L.G.

"Ik voelde me als herboren"

Mijn 1:1 sessie met Verie voelde als een cadeau aan mezelf. Nee, beter noem ik het: aan mijn Zelf. En niet alleen mijn zelf in het heden, maar ook in het verleden. Ik kan niet omschrijven hoe ik mijn voelde toen ik na de sessie en het ijsbad terug liep naar mijn auto. Als herboren klinkt misschien wat cliché of overdreven, maar het is wel wat in mijn opkomt. Het contact met Verie is verdiepend, op een zachte manier. Ze voelt met je mee en stelt subtiele vragen om je te helpen dichter bij je kern te komen. Waardevol en helend.


- C.W.

"Hands down een van de beste coaches"

Verie is hands down een van de beste coaches die ik tot nu toe heb mogen ervaren! Open, eerlijk, luistert écht en stelt dan de juiste vragen, geeft je wanneer nodig een liefdevolle schop onder je kont en laat je zonder het voor te kauwen zien wat je krachten zijn. Ik ben haar mega dankbaar! 


- A.T.

"Bedankt Verie, de rust die jij uitstraalt geeft mij het vertrouwen"

Zijn met wat er is dat is wat Verie doet. Alles wat er is mag er zijn. Haar begeleiding was zacht zodat mijn emoties er allemaal konden zijn en ik uiteindelijk mee kon in het ontvangen. Zijn met wat er is in het ijsbad, wat een uitdaging :) en ook daar mag alles er zijn en is alles oké. Bedankt Verie, de rust die jij uitstraalt geeft mij het vertrouwen.


- S.G.

"Pas op, het is life changing :-)"

Als je je geremd voelt in één of meerdere delen van je leven en je wil hier iets aan doen, doe dan zeker een sessie bij Verie. Je haalt er zoveel uit! Maar pas op: Het is life changing :-) :-)


- D.K.