"Magisch, verhelderend en eerlijk"

Magisch, verhelderend en eerlijk. Zo zou ik mijn reis met Verie omschrijven. Ik weet weer hoe ik zacht kan zijn en met mijn gevoel kan communiceren. Ik heb een hoop losgelaten. De connectie met mezelf is hersteld. Samen met jou heb ik ontdekt wat ik graag wil doen. Dank je wel lieve Verie. Iedereen die met je samenwerkt zal kunnen beamen dat je kijkt voorbij de buitenkant. Waardoor de binnenkant mag groeien en kan schijnen. 


- N.H.

"A life changing experience"

Mijn 1:1 sessie met Verie heeft mij zoveel meer in contact met mezelf gebracht. Met een enorme angst voor voelen liep ik haar ruimte binnen. En toen Verie benoemde dat ik mocht gaan ‘ontvangen’ riep dit in eerste instantie lichtelijke paniek op. Maar tegelijk wist ik dat het kon. Ik voelde dat ik veilig was. Verie haar liefdevolle zachte energie gaf mij het vertrouwen dat ik er helemaal mocht zijn. Een aantal van mijn hardnekkigste overtuigingen hebben we samen mogen ombuigen naar krachtige affirmaties. En voor het eerst in mijn leven voelde ik me veilig in mezelf. Het was een bijzondere sessie waarin ik me enorm verbonden voelde. A life changing experience.

- M.O.

"Ik voelde me als herboren"

Mijn 1:1 sessie met Verie voelde als een cadeau aan mezelf. Nee, beter noem ik het: aan mijn Zelf. En niet alleen mijn zelf in het heden, maar ook in het verleden. Ik kan niet omschrijven hoe ik mijn voelde toen ik na de sessie en het ijsbad terug liep naar mijn auto. Als herboren klinkt misschien wat cliché of overdreven, maar het is wel wat in mijn opkomt. Het contact met Verie is verdiepend, op een zachte manier. Ze voelt met je mee en stelt subtiele vragen om je te helpen dichter bij je kern te komen. Waardevol en helend.


- C.W.

"Een waar cadeau voor jezelf"

Verie is een bijzondere spiegel die me elke keer weer zelf mijn antwoorden laat vinden door de juiste vragen te stellen. Ze prikt door woorden en verhalen heen en bood mij elke keer heldere inzichten. Het zijn geen kant en klare oplossingen, maar juist subtiele shifts waardoor ik weer verder kon. Heel bijzonder. Door haar weet ik dat ik veel meer mag vertrouwen en ontspannen en juist níet de hele tijd in actie en forceren hoef te gaan. Een sessie bij Verie is een waar cadeau voor jezelf.


- J.P.

"My confidence, my self-esteem, I've resurfaced!!!"

The journey with you, Verie .... was a roller coaster ride - you rocked and rolled with me in my lows, and remarkably pulled me up to the highs. I now see my road ahead in a more vivid and obvious picture, and the journey opened my eyes to my own potential, that I AM LIMITLESS POTENTIAL. It is the journey that I will and would like to do again and again. My confidence, my self-esteem, I've resurfaced!!!


- A.S.

"De energieën mogen weer stromen"

De 1:1 sessie bij Verie met ijsbad was een persoonlijk proces waar ik helemaal zonder verwachtingen in ging. Ik liet alles op mij afkomen. Het enige wat ik graag wilde voelen, was een diepe sereniteit die verder zou gaan dan woorden. Uiteindelijk ben ik diep door mijn hele lichaam geraakt en hebben energieen weer mogen stromen. Verie wist precies op de juiste momenten aan te voelen wat voor blokkades er waren en stelde mij in staat deze los te laten.


- L.G.

"Hands down een van de beste coaches"

Verie is hands down een van de beste coaches die ik tot nu toe heb mogen ervaren! Open, eerlijk, luistert écht en stelt dan de juiste vragen, geeft je wanneer nodig een liefdevolle schop onder je kont en laat je zonder het voor te kauwen zien wat je krachten zijn. Ik ben haar mega dankbaar! 


- A.T.

"Ik ben me meer dan eens bewust dat ik mijn eigen werkelijkheid kan creëren"

Het mentorship bij Verie heeft mij geleerd meer met mijzelf en mijn gevoel in contact te zijn en met meer liefde naar mezelf te kijken. Ik ben me meer dan eens bewust dat ik mijn eigen werkelijkheid kan creëren en dat ik hierin gedragen word. Magic, rust, vertrouwen, openheid en verbinding. Dit zijn de woorden waarmee deze reis zou omschrijven.


- L.R.

arrow_drop_up arrow_drop_down