Mensen verklaarden me voor gek. Maar moeten ze me nu eens zien!

Mensen verklaarden me voor gek. Maar moeten ze me nu eens zien!

Een ijsbad, say whuuut? Geloof me, de eerste keer dat ik hiermee in aanraking kwam, keek ik waarschijnlijk net zo verbaasd als jij nu doet. Inmiddels weet ik wel beter want WOMAN, wat kan het ijsbad een intens transformerende ervaring zijn!

Zelf stapte ik een paar jaar geleden voor het eerst in het ijsbad, denkende dat ik heel badass was als ik het deed. Niet meer dan dat.

Oh....was I wrong! Mijn les bleek niet het in bad stappen te zijn, maar iets veel groters. 

Ik leerde dat ik veel meer kan dan ik ooit voor mogelijk hield. 

In het ijsbad vond ik het belangrijke dominosteentje voor mijn ontwikkeling, waardoor ik vanuit angst en depressie kon groeien naar iemand die stralend en vol vertrouwen door het leven gaat. 

Een ijsbad, say whuuut? Geloof me, de eerste keer dat ik hiermee in aanraking kwam, keek ik waarschijnlijk net zo verbaasd als jij nu doet. Inmiddels weet ik wel beter want WOMAN, wat kan het ijsbad een intens transformerende ervaring zijn!


Zelf stapte ik een paar jaar geleden voor het eerst in het ijsbad, denkende dat ik heel badass was als ik het deed. Niet meer dan dat.


Oh....was I wrong! Mijn les bleek niet het in bad stappen te zijn, maar iets veel groters. 

Ik leerde dat ik veel meer kan dan ik ooit voor mogelijk hield. 


In het ijsbad vond ik het belangrijke dominosteentje voor mijn ontwikkeling, waardoor ik vanuit angst en depressie kon groeien naar iemand die stralend en vol vertrouwen door het leven gaat. 

Wat het deed voor mij, dat wilde ik delen. Sinds 2018 begeleid ik prachtige dames bij hun eigen magische ijsbadervaring die ze laat stralen zoals ze bedoeld zijn!

De magie van een Ice Queen Sessie

Ik heb het wel steeds over het ijsbad. Maar eigenlijk is een Ice Queen Sessie zoveel meer en ook zoveel intiemer en zachter dan je misschien zou denken. Het gaat over thuiskomen bij jezelf. Je ware ik mogen laten zien. Kracht vinden niet in stoerdoenerij, maar juist in je kwetsbaarheid. De rust vinden niet in de controle, maar juist in de overgave.

Omdat ik ook vanuit die overgave werk, is de uitkomst en ervaring van een Ice Queen Sessie voor iedere deelnemer weer anders en dat maakt het zo krachtig en bijzonder. Ik zeg weleens: "het ijsbad is als een spiegel. Als jij erin durft te kijken, geeft het je wat je nodig hebt".

Een ding is zeker: een Ice Queen Sessie biedt onwijs veel waardevolle inzichten en helpt je om dichter bij jezelf te komen.


 • Een boost op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak
 • Feeling alive op een diep level in jezelf
 • Vind je comfort ook in het oncomfortabele
 • Diepe rust, ontspanning, vertrouwen
 • Inclusief handzame oefeningen die je dagelijks kunt toepassen
Ja, dit wil ik!

De magie van een Ice Queen Sessie

Ik heb het wel steeds over het ijsbad. Maar eigenlijk is een Ice Queen Sessie zoveel meer en ook zoveel intiemer en zachter dan je misschien zou denken. Het gaat over thuiskomen bij jezelf. Je ware ik mogen laten zien. Kracht vinden niet in stoerdoenerij, maar juist in je kwetsbaarheid. De rust vinden niet in de controle, maar juist in de overgave.

Omdat ik ook vanuit die overgave werk, is de uitkomst en ervaring van een Ice Queen Sessie voor iedere deelnemer weer anders en dat maakt het zo krachtig en bijzonder. Ik zeg weleens: "het ijsbad is als een spiegel. Als jij erin durft te kijken, geeft het je wat je nodig hebt".

Een ding is zeker: een Ice Queen Sessie biedt onwijs veel waardevolle inzichten en helpt je om dichter bij jezelf te komen.


 • Een boost op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak
 • Feeling alive op een diep level in jezelf
 • Vind je comfort ook in het oncomfortabele
 • Diepe rust, ontspanning, vertrouwen
 • Inclusief handzame oefeningen die je dagelijks kunt toepassen
Ja, dit wil ik!


Tijdens de sessie heb ik geleerd dat ik veel sterker ben dan dat ik altijd dacht en in staat ben daardoor mijn grenzen te verleggen. De begeleiding van Verie hierbij was warm en persoonlijk, precies wat nodig is om je op je gemak te voelen en ook het ijsbad aan te durven. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die wil groeien en wil kijken waar zijn of haar kracht ligt. De sessie heeft me een nieuw begin gebracht en rust in mezelf.
Floor
Ik vind het echt te gek wat Verie aanbiedt met het ijsbad! En ze is hierin een hele goede 'coach' of begeleider. Zo rustig en niet oordelend. Ze straalt ook echt uit dat het er mag zijn zoals het is, maar tegelijkertijd is de dag wel tot in de puntjes verzorgd. Gewoon een prachtige balans tussen wetenschap, beide voeten op de grond en je shit voor elkaar hebben tegenover juist de zachtheid, flow en verbinding. Dat is echt een talent, kom ik niet vaak zo gebalanceerd tegen 😄😄 bedankt voor de mooie en inspirerende dag.
Eline


Hoe ziet de Ice Queen Sessie er uit?

 • Gezamenlijke kennismaking in intieme en veilige setting
 • Diep ontspannende en helende meditatie en ademwerk
 • IJsbad ritueel met intentie verankering
 • Optioneel: opwarming in de sauna, met aansluitend nog een ijsbad ronde
 • Gezamenlijke lunch


Belangrijk: Tijdens het ijsbad ritueel gun ik iedereen volledig de ruimte om (onder mijn warme begeleiding) alleen in het ijsbad te zitten, zodat je helemaal je moment kunt claimen. In een tweede ronde is er de optie om het ijsbad nog een keer te ervaren, alleen of met anderen.

Beschikbare data

(Let op: per sessie zijn slechts 7 plekken beschikbaar)

€ 250,-

€ 217,- incl.

Zaterdag 30 april 2022

Datum: Zaterdag 30 april 2022

Tijd: 10-14u (vrije uitloop tot 15u ivm lunch)


Locatie: 

Ouderkerk aan de Amstel (De exacte locatie volgt na boeking per mail. Er is ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer)

 • € 250,-

  € 217,- incl.

  Zaterdag 28 mei 2022

  Datum: Zaterdag 28 mei 2022

  Tijd: 10-14u (vrije uitloop tot 15u ivm lunch)


  Locatie: 

  Ouderkerk aan de Amstel (De exacte locatie volgt na boeking per mail. Er is ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer)

 • Voor wie is de Ice Queen Sessie geschikt?


  De Ice Queen Sessie is ideaal voor jou als:

  • je boven de 18 bent en in gezonde staat verkeert
  • je voelt dat dit je iets moois gaat brengen
  • je durft te verbinden met je diepste kern
  • je openstaat voor deze bijzondere ervaring, hoe spannend dit vooraf ook kan voelen


  De Ice Queen Sessie is NIET geschikt voor jou als…

  1. je niet bereid bent om je open te stellen voor en door het delen van verhalen
  2. je zwanger bent
  3. je epilepsie hebt
  4. je kampt met ernstige Raynaud


  Overleg altijd met je arts als je onder medische begeleiding staat. 

  Aan het eind van de dag voelde ik me vol energie en euforisch! Zo bijzonder wat kou met je mind en lijf doet. Thuis zijn bij Verie was juist een warm bad. Haar duidelijke & liefdevolle begeleiding maakte de ervaring compleet. Aanrader!

  Jolijn

  Ik vond de Ice Queen Sessie echt geweldig. Verie begeleid je met veel liefde door het hele proces. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat je aan kunt als mens, zodra je focust op je ademhaling en het stemmetje in je hoofd op mute kunt zetten. De minuten in het ijsbad vliegen voorbij en voor mij voelde het alsof ik op een veel dieper niveau contact kon maken met mezelf. Ik ben Verie heel dankbaar en kan niet wachten om binnenkort weer een sessie te doen! 

  Romy

  Door het zetten van intenties tijdens de sessie kon ik dingen loslaten en nieuwe dingen met me meenemen. Dat voelde zo krachtig! Nu, een paar dagen later, voel ik nog steeds een soort kalmte en voel me super gefocust. 

  Emily

  Ik had nooit gedacht dat ik ooit in een ijsbad zou zitten, ik haat kou. Dit was echt uit mijn comfort zone, maar het is zo cool (hihi) om je grenzen te verleggen. Dat kan ik iedereen aanraden. De dag was fantastisch en het ijsbad geweldig.

  H.
  Verie laat me altijd zien hoe onvoorwaardelijk haar liefde is. De meditatie gaf me precies wat ik nodig had. Ondanks dat ik dit keer het ijsbad niet ben ingegaan, voel ik me heel. Ik ben zo dicht bij mezelf en alles wat ik voel. Dank je wel.
  Froukje
  Waar ik me echt veel meer van bewust ben, is dat je zoveel meer kan dan je denkt en tegen zoveel meer bestand bent. Power of the mind is echt groter dan we beseffen. Zelfs als je denkt dat het niks voor je is: doen!
  Faye


  Kan je niet op de genoemde data?

  Voorkom dat je nieuwe sessies misloopt! Laat je e-mailadres achter en ik mail je zodra ik nieuwe sessies heb gepland.

  50%
  Je bent er bijna!
  Laat mij weten waar ik de informatie over nieuwe Ice Queen Sessies naartoe mag sturen...
  Ja, ik wil ook andere toffe content van Verie ontvangen!
  Houd mij op de hoogte!
  Your information is safe with us

  Deze Ice Queens (o.a.) gingen je voor!

  #icequeenpower

  Klik op de afbeelding om de ervaring te lezen...

  Myrthe

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Een absolute aanrader. Go for it!"

  Ik zou het anderen absoluut aanraden om te doen. Zeker als het in je hoofd zit van: ah, ooit wil ik dat nog eens doen, maar nu durf ik nog niet zo goed... Is dit wel het juiste moment? Ik ben een koukleum, kan ik dit wel? Ik zou zeggen: nu is het moment. Boek een sessie en ga. Het gaat je zoveel inzichten over jezelf opleveren. Naast dat het je geest verruimt is het ook nog eens goed voor je lichaam. Een absolute aanrader. Go for it! Je kunt veel meer dan je denkt :)

  Laura

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Bij veel angst en onrust raad ik deze ervaring erg aan."

  Verie is een erg professionele en lieve trainster. Ze gaat vakkundig te werk en houdt het ook persoonlijk. Ze geeft iedereen individueel de tijd om door de ice queen sessie te komen. Ik voelde me erg op me gemak. Bij veel angst en onrust raad ik deze ervaring erg aan. Kom eens uit je comfort zone. Super veel dank.
  Lieve groet Laura

  Mirjam

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Enorm dankbaar voor de liefdevolle begeleiding van Verie."

  Daar gingen we, samen het ijsbad in, een nieuwe ervaring. In contact en verbinding met onszelf en elkaar. Bijzonder en heel helend. Dat was wat er nodig was. samen. Enorm dankbaar voor de liefdevolle begeleiding van Verie. Ik ging met een warm en tevreden gevoel naar huis. Nu was de cirkel rond!

  Judith

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Trust your body, it's amazing!"

  I hear Verie: "Let it go, it's OK. Look at you, so calm you don't even know you're in an ice bath for 5,5 minutes!" And that's when emotions bubbled up. Salty, warm tears dripping on the ice cubes. Holy shit, little do we know how to train ourselves to beat challenges. Trust your body, it's amazing!

  Bregje

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Wat een bizarre, waanzinnige, mooie, emotionele, heftige en unieke ervaring"

  Het is alsof ik het gedroomd heb, denk ik als ik naar het bad kijk. Wat een bizarre, waanzinnige, mooie, emotionele, heftige en unieke ervaring was dit zeg. Als ik in een bad met ijs kan zitten, kan ik de hele wereld aan.

  Wat een heerlijk besef en wat een geruststelling ook. Ik werk nu al een paar jaar aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat is niet altijd makkelijk en zorgt voor de nodige stretch-momenten. De rust die ik ervoor terugkrijg is het allemaal waard. Dit besef verankert die rust nog iets meer en dat voelt fijn.

  deelneemster Mia tijdens de Ice Queen ijsbad workshop

  Mia

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Wat een bijzondere ervaring was het ijsbad voor mij"

  Wat een bijzondere ervaring was het ijsbad voor mij! Nu enkele dagen later, dalen de inzichten pas echt in. Zo fijn hoe Verie dat met haar rust en krachtige energie begeleid..

  Lisa

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Absoluut een aanrader!"

  Een hele fijne ontspannen plek waar iedereen mag komen zoals hij/zij is. Verie is open en geeft ruimte. In het ijsbad begeleid ze je met rust en liefde en laat ze jou vooral zelf je kracht ontdekken. Absoluut een aanrader!

  Denise

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Leerzaam, krachtig, bijzonder en liefdevol."

  Wanneer je een ijsbad wil ervaren als leerzaam, krachtig, bijzonder en liefdevol dan ben je bij Verie aan het juiste adres. Ze neemt je volledig mee in een proces van vertrouwen om met nieuwsgierigheid en kracht in het ijsbad te stappen. Ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt om persoonlijk te groeien.

  Geertina

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Weer helemaal fresh met allemaal nieuwe inzichten en een unieke ervaring rijker."

  Absolute aanrader om een ijsbad training te volgen bij Verie! Ik vond de persoonlijke aandacht erg fijn en dat de training in een kleine groep was met allemaal powervrouwen. Na de tijd ben je weer helemaal fresh met allemaal nieuwe inzichten en een unieke ervaring rijker. Waardevol! Nogmaals dank Verie!

  Stefanie

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Aanrader? YES! Met hoofdletters."

  Wat was de Ice Queen sessie bij Verie bijzonder. Dankzij de goede voorbereiding en Veries mental support voelde het zo fijn om mezelf in het ijsbad te laten zakken. Ik snap nu waarom zoveel mensen dit doen. Ik ervaarde rust in mijn hoofd en een oergevoel.

  Daarnaast is Verie ook een lieverd met prachtige verhalen, waar ik met plezier naar luisterde. Aanrader? YES! Met hoofdletters.

  Lucia

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Ik ben nog steeds dankbaar dat ik ben gegaan."

  Zonder verwachtingen naar Verie gegaan. Veel mensen die een bepaalde vraag hebben en antwoorden zoeken. Ik had dat niet, totdat ik in het ijsbad stond, er gebeurde zoiets overweldigends, het maakte zoveel emoties los en het werd voor mij op dat moment duidelijk waarom ik hiernaartoe was gekomen.. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik ben gegaan. Ook de professionele begeleiding van Verie maakte het toch comfortabel.

  deelneemster Joyce tijdens de Ice Queen ijsbad workshop

  Joyce

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Ik zal niet teveel willen verklappen want ik gun iedereen deze bijzondere beleving."

  Ik kijk terug op een hele warme 😉 ervaring. Het heeft mij enorm veel opgeleverd, zowel fysiek als mentaal. Ik zal niet teveel willen verklappen want ik gun iedereen deze bijzondere beleving. Ik ben hierdoor meer in contact gekomen met mijn hart, meer uit mijn hoofd gegaan en vertrouw op mijn kracht en doorzettingsvermogen. Toekomstige Queens, go for it! Liefs Joyce

  Elcke

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Dit is een ervaring die ik iedereen gun"

  Dankzij de voorbereidende oefeningen en de rustige adem in het ijsbad kon ik de hevige pijn door de kou in mijn lichaam ombuigen naar het vinden van rust in mijn lijf, waarna ik zelfs dankzij de professionele begeleiding van Verie na 2 minuten in het ijsbad de kou kon aanvaarden. Door haar aan te kijken, haar stem en rust kon ik in het hier & nu blijven. Dissociatie kreeg geen kans. Kortom iedere ervaring is anders en dit is er een die ik iedereen gun.

  Sabrine

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Ik vond het echt heerlijk!"

  Wauw de Ice Queen sessie van Verie was geweldig. Voorgaand fijne ademhalingsoefeningen gedaan zodat je relax het bad in gaat. Ik ben er 2x in gegaan en 1x kopje onder. Ik vond het echt heerlijk! Sindsdien douche ik koud af en dat geeft me net die kick om goed wakker te worden en ik trotseer de kou beter. Dit mogen ervaren met mijn lieve vriendin en het was super om dit samen te doen als vriendinnen. Je leert elkaar op een ander manier kennen. Super leuk!

  Merel

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

  "Ik vond het een hele bijzondere ervaring"

  Toen ik hoorde dat Verie Ice Queen sessies gaf wilde ik dit heel graag ervaren. Verie neemt de tijd voor iedereen en begeleide onze kleine groep helemaal door het ijsbad. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en kan eigenlijk niet in woorden uitdrukken hoe ik mij voelde. Wat ik fijn vond was dat je door een goede voorbereiding en begeleiding van Verie zoveel meer aankunt dan je denkt. Ik zou het sowieso nog weleens willen doen en zou het iedereen dus ook aanraden!

  Wil jij jezelf ook zo zien stralen?

  Tijdens de Ice Queen Sessie is er een professionele fotograaf aanwezig om jou ijsbad moment vast te leggen op de gevoelige plaat. Zo kun je op elk gewenste moment jouw ervaring herbeleven!

  Waar wacht je nog op?

  Ja, let's do this!