arrow_drop_up arrow_drop_down

Op uitdagende wijze aan je mentale en fysieke gezondheid werken

Word een Ice Queen en ontdek jouw innerlijke kracht!

BEKIJK BESCHIKBARE DATA

Ga de uitdaging aan! Stap met mij in het ijsbad en ervaar de transformerende ervaring van – op gecontroleerde wijze – uit je comfort zone stappen. Dit is niet voor sissy's, wel voor sisters! En dappere brothers, natuurlijk.


Wat kan je van een Ice Queen Sessie verwachten? 

Alle ingrediënten voor een flinke boost in je gezondheid en zelfvertrouwen

Diep ontspannende en helende meditatie en ademwerk

Tappen in de immense kracht van mindset, adem en kou

Krachtig ijsbad ritueel om jouw innerlijke vuur te omarmen

Ontdekken vanuit een safe space en met likeminded souls

Thuiskomen bij jezelf (en vieren met de ander)

Waarom meedoen?

Het ijsbad is iets heel bijzonders. Het kan je stoer laten voelen. Trots en zelfverzekerd. Maar dat niet alleen. Want met de juiste begeleiding kan een ijsbad zelfs helend werken, je heel veel over jezelf leren en je in aanraking laten komen met de buitengewone kracht die in je schuilt. IJs en koude hebben een positieve uitwerking op je mindset en mentale gestel. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat ze ook tal van fysieke voordelen met zich meebrengen.


Zo is jouw eindresultaat na de Ice Queen Sessie:


 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je hebt duidelijk hoe jij met lastige situaties omgaat en hoe je dit patroon kunt doorbreken
 • Je bent gesterkt in de behoefte om af en toe je comfort zone te verlaten
 • Je bent meer verbonden met je lichaam
 • Je ervaart meer rust in je lijf
 • Je weet wat kracht tonen voor jou betekent
 • Je weet wat je kunt doen om de principes van het ijsbad in het dagelijks leven toe te passen (ook zonder ijs!)
 • Je hebt handzame oefeningen gekregen die je dagelijks kunnen helpen je stresslevels te reduceren
 • Je hebt je gezondheid een boost gegeven
Ja, dit wil ik!


Tijdens de sessie heb ik geleerd dat ik veel sterker ben dan dat ik altijd dacht en in staat ben daardoor mijn grenzen te verleggen. De begeleiding van Verie hierbij was warm en persoonlijk, precies wat nodig is om je op je gemak te voelen en ook het ijsbad aan te durven. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die wil groeien en wil kijken waar zijn of haar kracht ligt. De sessie heeft me een nieuw begin gebracht en rust in mezelf.
Floor
Ik vind het echt te gek wat Verie aanbiedt met het ijsbad! En ze is hierin een hele goede 'coach' of begeleider. Zo rustig en niet oordelend. Ze straalt ook echt uit dat het er mag zijn zoals het is, maar tegelijkertijd is de dag wel tot in de puntjes verzorgd. Gewoon een prachtige balans tussen wetenschap, beide voeten op de grond en je shit voor elkaar hebben tegenover juist de zachtheid, flow en verbinding. Dat is echt een talent, kom ik niet vaak zo gebalanceerd tegen 😄😄 bedankt voor de mooie en inspirerende dag.
Eline


Hoe ziet de Ice Queen Sessie er uit?

 • Gezamenlijke kennismaking
 • Theorie: stress, innerlijke veiligheid & de wonderlijke werking van ons lichaam
 • Diep ontspannende en helende meditatie en ademwerk
 • Theorie: de kracht van mindset & intentie
 • IJsbad ritueel met optionele opwarming achteraf in de sauna
 • Wat neem je mee? Inzichten en ervaring delen
 • Feestelijke afsluiting met soep en lekkers


Belangrijk: Tijdens het ijsbad ritueel gun ik iedereen volledig de ruimte om (onder mijn warme begeleiding) alleen in het ijsbad te zitten, zodat je helemaal je moment kunt claimen. In een tweede ronde is er de optie om het ijsbad nog een keer te ervaren. Na de sessie krijg je foto's van jouw ijsbadmoment toegestuurd voor eigen gebruik.

Ja, dit wil ik!


Beschikbare data

(Let op, slechts 8 plekken per sessie)

€ 217,- incl.

Zaterdag 15 mei 2021

Datum: Zaterdag 15 mei 2021

Tijd: 10-14u (vrije uitloop tot 15u ivm lunch)


Locatie: 

Ouderkerk aan de Amstel (De exacte locatie volgt na boeking per mail. Er is ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer)


Thema:

Veiligheid in je lijf en innerlijke kracht: Stap in het volle vertrouwen in jezelf en ontluik jouw innerlijke kracht.

 • Voor wie is de Ice Queen Sessie geschikt?

  Een Ice Queen Sessie is geschikt voor iedereen boven de 18 jaar die in gezonde staat verkeert. Sta je onder medische behandeling, overleg dan voor deelname met je arts. Zwangere dames en mensen met epilepsie zijn uitgesloten van deelname. 


  Voor vrouwen die menstrueren: Tijdens de eerste dagen van je menstruatie en soms ook 1 dag ervoor kan je lichaam gevoeliger zijn voor pijn en meer behoefte hebben aan warmte en extra comfort. Geldt dat voor jou, dan kan het raadzaam zijn je Ice Queen Sessie buiten het begin van je menses te plannen. Let op, je bent hier zelf voor verantwoordelijk. Je cyclus is geen aanleiding voor restitutie. Ook tijdens je menstruatie is het ervaren van een ijsbad veilig.

  Aan het eind van de dag voelde ik me vol energie en euforisch! Zo bijzonder wat kou met je mind en lijf doet. Thuis zijn bij Verie was juist een warm bad. Haar duidelijke & liefdevolle begeleiding maakte de ervaring compleet. Aanrader!

  Jolijn

  Ik vond de Ice Queen Sessie echt geweldig. Verie begeleid je met veel liefde door het hele proces. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat je aan kunt als mens, zodra je focust op je ademhaling en het stemmetje in je hoofd op mute kunt zetten. De minuten in het ijsbad vliegen voorbij en voor mij voelde het alsof ik op een veel dieper niveau contact kon maken met mezelf. Ik ben Verie heel dankbaar en kan niet wachten om binnenkort weer een sessie te doen! 

  Romy

  Door het zetten van intenties tijdens de sessie kon ik dingen loslaten en nieuwe dingen met me meenemen. Dat voelde zo krachtig! Nu, een paar dagen later, voel ik nog steeds een soort kalmte en voel me super gefocust. 

  Emily

  Ik had nooit gedacht dat ik ooit in een ijsbad zou zitten, ik haat kou. Dit was echt uit mijn comfort zone, maar het is zo cool (hihi) om je grenzen te verleggen. Dat kan ik iedereen aanraden. De dag was fantastisch en het ijsbad geweldig.

  H.
  Verie laat me altijd zien hoe onvoorwaardelijk haar liefde is. De meditatie gaf me precies wat ik nodig had. Ondanks dat ik dit keer het ijsbad niet ben ingegaan, voel ik me heel. Ik ben zo dicht bij mezelf en alles wat ik voel. Dank je wel.
  Froukje
  Waar ik me echt veel meer van bewust ben, is dat je zoveel meer kan dan je denkt en tegen zoveel meer bestand bent. Power of the mind is echt groter dan we beseffen. Zelfs als je denkt dat het niks voor je is: doen!
  Faye


  Kan je niet op de genoemde data?

  Voorkom dat je nieuwe sessies misloopt! Laat je emailadres achter en ik mail je zodra ik nieuwe sessies heb gepland.

  50%
  Je bent er bijna!
  Laat mij weten waar ik de informatie over nieuwe Ice Queen Sessies naartoe mag sturen...
  Ja, ik wil ook andere toffe content van Verie ontvangen!
  Houd mij op de hoogte!
  Your information is safe with us

  Deze mensen gingen je voor! 

  #icequeenpower #icevikingpower

  Klik op de afbeelding om de ervaring te lezen...

  Elcke

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Elcke

  "Dit is een ervaring die ik iedereen gun"

  Dankzij de voorbereidende oefeningen en de rustige adem in het ijsbad kon ik de hevige pijn door de kou in mijn lichaam ombuigen naar het vinden van rust in mijn lijf, waarna ik zelfs dankzij de professionele begeleiding van Verie na 2 minuten in het ijsbad de kou kon aanvaarden. Door haar aan te kijken, haar stem en rust kon ik in het hier & nu blijven. Dissociatie kreeg geen kans.
  Kortom iedere ervaring is anders en dit is er een die ik iedereen gun.

  Sabrine

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Sabrine

  "Ik vond het echt heerlijk!"

  Wauw de Ice Queen sessie van Verie was geweldig. Voorgaand fijne ademhalingsoefeningen gedaan zodat je relax het bad in gaat. Ik ben er 2x in gegaan en 1x kopje onder. Ik vond het echt heerlijk! Sindsdien douche ik koud af en dat geeft me net die kick om goed wakker te worden en ik trotseer de kou beter. Dit mogen ervaren met mijn lieve vriendin en het was super om dit samen te doen als vriendinnen. Je leert elkaar op een ander manier kennen. Super leuk!

  Merel

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Merel

  "Ik vond het een hele bijzondere ervaring"

  Toen ik hoorde dat Verie Ice Queen sessies gaf wilde ik dit heel graag ervaren. Verie neemt de tijd voor iedereen en begeleide onze kleine groep helemaal door het ijsbad.

  Ik vond het een hele bijzondere ervaring en kan eigenlijk niet in woorden uitdrukken hoe ik mij voelde. Wat ik fijn vond was dat je door een goede voorbereiding en begeleiding van Verie zoveel meer aankunt dan je denkt. Ik zou het sowieso nog weleens willen doen en zou het iedereen dus ook aanraden!

  Sandra

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Sandra

  "Ik besef me dat ik tot meer in staat ben dan ik denk!"

  Het ijsbad heeft mij letterlijk geshift. Ik besef me dat ik tot meer in staat ben dan ik denk, dat ik mijn gevoel mag toelaten ipv altijd alles op wilskracht te willen doen (valkuil). Door dichtbij mijzelf te blijven en de ervaring echt aan te gaan voelde ik een vastberadenheid & rust in mij.

  Isabelle

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Isabelle

  "Ik zat erna in een totale HIGH"

  De manier waarop Verie het ijsbad begeleidde, maakte dat ik me erg veilig voelde om het bad in te gaan. Erna zat ik in een totale HIGH en ervaar ik nu veel positieve energie om nog meer mijn hart te volgen.

  Karin

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Karin

  "Een rijke ervaring die echt het verschil maakt"

  Het ijsbad bij Verie was voor mij een rijke ervaring die echt het verschil heeft gemaakt in iets waar ik al een tijd niet 100% van loskwam. En dan te ervaren dat je als mens zoveel meer kan dan je denkt! Zeker wanneer je het doet met aandacht en het de juiste intentie geeft.

  Sari

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Sari

  "Ik was erna helemaal zen en gelukkig!"

  Het ijsbad voelt zo verkwikkend. Een echte reset. Het was een hele fijne, geborgen sfeer om in contact te komen met je lichaam. Ik was daarna helemaal zen en gelukkig.

  Faye

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Faye

  "Zelfs als je denkt dat het nks voor je is: doen!"

  Waar ik me echt veel meer van bewust ben, is dat je zoveel meer kan dan je denkt en tegen zoveel meer bestand bent. Power of the mind is echt groter dan we beseffen. Zelfs als je denkt dat het niks voor je is: doen!

  Jana

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Jana

  "Het was een heerlijke ervaring"

  Het ijsbad bij Verie was een heerlijke ervaring. De combi met de sauna maakte het voor mij alsof ik een ontspannen dagje sauna had. Ik kwam er verfrist en relaxed vandaan en heb heerlijk geslapen na afloop :)

  H.

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  H.

  "Wanneer mag ik weer?"

  Ik had nooit gedacht dat ik ooit in een ijsbad zou zitten, ik haat kou. Dit was echt uit mijn comfort zone, maar het is zo cool (hihi) om je grenzen te verleggen. Dat kan ik iedereen aanraden. De dag was fantastisch en het ijsbad geweldig. Wanneer mag ik weer, Verie?

  Albert

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Albert

  "Het ijsbad heeft mij een krachtige ‘reset’ gegeven"

  Het ijsbad heeft mij een krachtige ‘reset’ gegeven. Ik heb me daarna veel beter gevoeld, zowel lichamelijk als mentaal. Daarbij heb ik mijn weerstand tegen kou overwonnen. Ik kan weer een mooie ervaring toevoegen aan mijn leven. Mijn dochters hebben al gezegd dat ze dit ook zeker een keer willen ervaren!

  Linda

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Jolijn

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Jolijn

  "Thuis zijn bij Verie was juist een warm bad"

  Van te voren vond ik het best spannend, maar toen ik er eenmaal instapte kwam ik in mijn eigen bubble terecht en voelde alle spanning van me afglijden. Na het ijsbad voelde ik me vol energie en euforisch! Thuis zijn bij Verie was juist een warm bad. Haar duidelijke & liefdevolle begeleiding maakte de ervaring compleet. Aanrader!

  Floor

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Floor

  "Eenmaal in het ijsbad krijg je een gevoel van rust en bezinning"

  De eerste stappen waren niet makkelijk en het lichaam stribbelt tegen maar eenmaal in het ijsbad krijg je een gevoel van rust en bezinning. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die wil groeien en wil kijken waar zijn of haar kracht ligt. Het ijsbad heeft me een nieuw begin gebracht en rust in mezelf.

  Josine

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Josine

  "Het was een bijzondere dag"

  Het was een bijzondere dag met 8 eensgezinde vrouwen die onder begeleiding van Verie hun grenzen hebben verlegd. Verie verliest je geen seconde uit het oog en coacht je door de ijsbadsessie heen. De sauna break was een welkome aanvulling na het afkoelen. Net als de heerlijke zelfgemaakte soep na afloop. Ik zou deze workshop aan iedereen aanbevelen.

  Tilly

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Tilly

  Lavinia

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Lavinia

  Lilian

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Lilian

  Jamila

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Jamila

  Lotte

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Lotte

  Coming soon

  The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

  Coming soon

  Durf jij het aan?

  Ja, let's do this!

  Deze website gebruikt cookies