Wat kan ik voor jou doen?

Ik organiseer regelmatig inzichtgevende en bekrachtigende workshops met mijn geliefde ijsbad. Dit doe ik via mijn periodieke dagworkshops de Ice Queen Sessies, de IJsbreker (sessies speciaal voor samengestelde groepen zoals (bedrijven-) teams), of - op verzoek - in een privésessie.

Voor particulieren: Ice Queen Sessies

Ontdek jouw innerlijke vuur tijdens deze periodieke dagworkshop met ijsbad. Dit is niet voor sissy's, wel voor sisters! En dappere brothers, natuurlijk.

Voor bedrijven en groepen: IJsbreker

Ontdek onder de 'warme' support van het ijsbad de kracht van verbinding met de kracht in jezelf en met de ander. Deze workshop is speciaal ontworpen voor reeds samengestelde groepen zoals (bedrijven-) teams en retraites.

Privésessie

Wil je liever in een gepersonaliseerde sessie de kracht van het ijsbad ervaren, neem dan via onderstaande button contact op om de mogelijkheden voor een privésessie te bespreken.
Tijdens de sessie heb ik geleerd dat ik veel sterker ben dan dat ik altijd dacht en in staat ben daardoor mijn grenzen te verleggen. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die wil groeien en wil kijken waar zijn of haar kracht ligt. De sessie met het ijsbad heeft me een nieuw begin gebracht en rust in mezelf.
Floor

Het is heel bijzonder om te ervaren wat je aan kunt als mens, zodra je focust op je ademhaling en het stemmetje in je hoofd op mute kunt zetten. De minuten in het ijsbad vliegen voorbij en voor mij voelde het alsof ik op een veel dieper niveau contact kon maken met mezelf.

Romy

Ik had nooit gedacht dat ik ooit in een ijsbad zou zitten, ik haat kou. Dit was echt uit mijn comfort zone, maar het is zo cool (hihi) om je grenzen te verleggen. Dat kan ik iedereen aanraden. De dag was fantastisch en het ijsbad geweldig.

H.
arrow_drop_up arrow_drop_down