Ontdek de magie van de stilte...

Doe mee met de Mediteren Challenge!

Ja, dit wil ik!

Je hebt het waarschijnlijk al vaker gehoord: mediteren is goed voor je. Veel mensen zweren bij de heilzame werking van deze bijzondere traditie die is overgewaaid uit het Oosten. En hoewel je al vaak over de voordelen hebt gehoord, blijft het mediteren voor jou toch een beetje gehuld in mysterie.

Dat is niet gek ook. Want écht mediteren gaat zoveel verder dan de praktische bijkomstigheden zoals meer rust in het hoofd, betere concentratie, minder stress en alle voordelen van dien. Er ligt een diepe magie in de stilte besloten. Een die moeilijk te omschrijven is, als je nooit hebt gevoeld. Want om daar te komen, kun je het enkel ervaren. Een ervaring die ik jou wil bieden, 7 dagen lang...Om zaken echt te begrijpen, is de ervaring het meest krachtig! En juist dat gaan wij in 7 magische ochtenden met elkaar delen.

Tijdens de Mediteren Challenge neem ik je in 7 dagen mee in de wondere wereld van het mediteren en de magie van de stile. Ik vertel je over de zin en onzin van deze waardevolle practice, de do’s en don’ts en hoe je het écht voor je kunt laten werken. Maar bovenal laat ik het je zelf ervaren. Door elke dag samen te starten met een geleide LIVE meditatie. Want om zaken echt te begrijpen, is de ervaring het meest krachtig!


Zo ontdek je tijdens deze Challenge:


  • Exact wat mediteren voor jou kan doen
  • Hoe aangenaam mediteren kan zijn, elke dag weer
  • Waarom mediteren niet per se eenvoudig is, maar wel simpel
  • Hoe je mediteren als winstgevende routine inbouwt in je leven
  • Mijn gouden tip waarmee je nooit meer een dag mediteren overslaat
  • Waarom veel apps je nooit écht de magische diepte van mediteren kunnen laten ervaren (en hoe je hier dan wel komt!)
  • De do’s en don’ts waarmee jij mediteren vóór je laat werken
  • En natuurlijk 7 krachtige meditaties die je geleidelijk meevoeren naar de magie van de stilte. Met alle voordelen van dien!
Voordat ik bij Verie kwam dacht ik echt dat ik niet kon mediteren. Maar de manier waarop zij me er kennis mee heeft laten maken... WOW! Ik wist niet dat het zo stil kon zijn in mijn hoofd.

MichelleDit is de Mediteren Challenge:

Elke ochtend een LIVE meditatie + Q&A

Gedurende de Mediteren Challenge kun je elke ochtend tussen 6 en 6.45 uur deelnemen aan een geleide LIVE meditatie, 7 dagen lang! De meditaties duren ongeveer 10 tot 20 minuten. Daarna neem ik de tijd voor een live Q&A waarin je mij al je vragen kunt stellen.

Toegang tot mijn community

Als deelnemer aan de Mediteren Challenge krijg je toegang tot mijn Community, waarin je jouw ervaringen kunt delen met anderen. Ook ik ben hier elke dag aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Online trainingsomgeving

In de Community bevindt zich voor de liefhebber een online trainingsomgeving met elke dag nieuwe verdiepende kennis over het wat, waarom en hoe van mediteren. Zo heeft mediteren na de Challenge voor jou geen geheimen meer!

Ook later op de dag te volgen

De opnames van de ochtendmeditaties komen naderhand in de Community te staan. Je kunt de meditaties dus later op de dag terugluisteren, als je wilt. Handig als de ochtendtijd niet past in jouw schema.

Onbeperkt toegang

Alle inhoud van de Challenge blijft onbeperkt voor je toegankelijk, zodat je deze ook na de Challenge kunt blijven raadplegen en de meditaties vaker kunt doen. Waar en wanneer jij wilt.

Gisteren deed ik een meditatie bij Verie en het gaf me precies wat ik nodig had. Vandaag ben ik heel. Ik ben zo dichtbij mezelf en alles wat ik voel. Dank je wel, mooi mens.

Froukje
€ 67,-
€ 27,-

We starten op 9 maart. Doe mee!

Ben jij klaar om de magie van de stilte te ontdekken? Mediteer 7 ochtenden live (of later via de opname) met me mee! Voorkom dat je dit misloopt en claim nu je plek in deze Challenge. Ik weet niet of en wanneer ik deze Challenge hierna weer live ga geven.

Let op: dit aanbod geldt slechts tot de Challenge start!

9-3-2020
Start om 6:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden


Veelgestelde vragen:

Voor wie is deze Challenge?

Deze Challenge is geschikt voor iedereen die interesse heeft in mediteren en zichzelf deze ervaring gunt. Of je nu al ervaring hebt met mediteren of niet, dat maakt niet uit. De meditaties die we doen zijn fijn voor iedereen, van beginner tot gevorderden.

Is deze Challenge gratis?

Nee, bewust niet. Ik wil je namelijk uitdagen een commitment te maken en jezelf elke dag de meditatie te gunnen. De ervaring leert dat wanneer mensen ergens voor betalen, ze ook echt komen opdagen ('when you pay, you pay attention!'). Bovendien steek ik dagelijks veel tijd en aandacht in de Challenge en blijft de content levenslang voor je beschikbaar. Ik vind dat daar energetisch ook iets tegenover mag staan. 

Ik kan er 's ochtends niet bij zijn, is dat erg?

Hoewel ik het natuurlijk super leuk zou vinden als je er live bij kunt zijn en de live energie extra krachtig is, geeft het niet als dat niet lukt. De opnames van de ochtendmeditaties plaats ik naderhand in de Community, dus je kunt de meditaties doen waar en wanneer jij wilt. Zelfs ná de Challenge.

Ik kan er in de week van de Challenge niet bij zijn, is dat erg?

Ook als je er in de week van 9 t/m 15 maart niet bij kunt zijn, kun je nog steeds aan de Challenge deelnemen. Je doet hem dan gewoon in je eigen tijd. De opnames van de ochtendmeditaties blijven zelfs ná de Challenge beschikbaar in de Community.

Klaar om de krachtige werking van mediteren te ontdekken?

arrow_drop_up arrow_drop_down