Op dit moment is de inschrijving voor het mentorship via mijn website gesloten en kun je enkel een losse sessie boeken. Wil je meer info ontvangen via de mail, laat dan je gegevens achter en het komt naar je toe!

Interesse in mij als jouw mentor?

Your information is safe with us

"Ik heb in de afgelopen 2 jaar heel wat therapeuten en coaches versleten, maar Verie staat mijlenver bovenaan. Waarom? Ze is heel erg intuïtief, ze voelt feilloos aan wat jij nodig hebt. En ik vind het erg knap hoe ze de juiste vragen stelt, waardoor de antwoorden moeiteloos stromen. Ze is er voor je wanneer je iemand nodig hebt. Daarnaast voelde het ook echt als samenwerken, samen naar de antwoorden zoeken. In plaats van dat zij zegt wat ik moet doen en daardoor kan je de juiste stappen zetten. Ik wens iedereen iemand als Verie toe."


- J.B.

"Ik was onderweg naar mezelf en dacht dat het moeilijk moest gaan. Maar toen kwam jij op mijn pad en liep een stukje met me mee. Je bracht me dichter bij mij door me te laten voelen wat gevoeld wilde worden en me te laten zien wat gezien mocht worden. Namelijk dat alles er al was. Dat als ik durfde te luisteren naar mezelf, ik de liefde en wijsheid waarnaar ik zo naarstig op zoek was al bezat. Maar ook hielp je mij te herkennen dat niet alle zwaarte die ik meedraag ook van mij ís. Jij liet mij zien hoe krachtig het is om soms juist niet te strijden, niet te denken, maar in plaats daarvan in vertrouwen achterover te leunen en te ontvangen wat naar me toekomt. And it did. Because you did!
Ik ben beyond grateful dat jij er bent, lieve Verie. En ik gun iedereen een Verie, want als iedereen een Verie had, dan zou de wereld er een stukje mooier uitzien."


- C.W.