Reis laagje voor laagje mee naar je meest stralende Zelf

In mijn online groepssessies begeleid ik jou (als onderdeel van het collectief dat zich heeft aangemeld) in het shiften van wat vernauwend, beperkend of belemmerend is. Alles zodat jij je energie kunt verruimen en nog meer het licht en de liefde kunt belichamen dat jij in de kern bent.


Zo reis je laagje voor laagje mee naar je meest stralende Zelf.  Ontdoe je je van wat jou klein houdt. En activeer je de energie waarmee je nog meer magische manifestaties aantrekt en liefdevolle creaties in de wereld zet.


Elke maand werk ik met een nieuw thema. Ik laat me hiervoor inspireren door wat ik voel wat speelt en waarin ik een zuiver begeleidend kanaal van liefde mag zijn.

Aankomende sessies:

18

MEI

20:30u

Coming Soon...

Live sessie gemist? Doe de replay!

Beschikbare replays:

Leven Vol Vertrouwen

€15
In deze sessie reis ik met de groep in de energie van het vertrouwen in onszelf en het leven. Om te transformeren wat ons hiervan weghoudt. Angst, maar ook wantrouwen. En bovenal dit vertrouwen te bekrachtigen in onszelf, zodat we nog lichter door het leven kunnen navigeren.

Overvloed

€15
Deze sessie shift wat ons op bewuste en onbewuste lagen in gedachten en gevoelens van tekort houdt en activeert de energie van overvloed. Denk hierbij aan het transformeren van letterlijke tekort gedachten, maar ook het 'mogen ontvangen en omarmen' van overvloed in alle facetten van je leven evenals de immense creatiekracht die we bezitten om die overvloed zélf in de wereld te zetten.

Schaamteloos GENIETEN

€15
In deze sessie stappen we in de energie van complete happy dances en JOY in life in álles wat je doet. Just because you can! Dit gaat niet alleen over de grote dingen, maar ook over de simpele, kleine, soms geheel voor de hand liggende alledaagse zaken en daar volledig in kunnen zakken. Want de yumminess is vaak veel dichterbij dan wij denken. En wat zou het doen als we dáár volledig in mogen stappen?

Veelgestelde vragen:

Hoe gaat een sessie in zijn werk? / Wat kan ik van de sessie verwachten?

Voor en tijdens de sessie stem ik me af op de energie van de groep die zich heeft aangemeld als collectief. Daarin voel ik de energie die vernauwend, beperkend of belemmerend is en weet ik zo waar ik - in energie - ruimte mag scheppen voor wat we wél willen (de intentie van de sessie). Dit gaat vrijwel zonder woord en geluid, in stilte. Wat jij hoort is vooral de muziek die ik voor die avond heb uitgekozen. Wat je merkt, kan vanalles zijn. Van sensaties tot geur, kleur, beeld, gedachtes en wie weet wat nog meer. Diep, intens, mooi, licht, zwaar, donker, hoog, laag, alles of juist niets. Dat is voor iedereen anders.


Zie het als een reis waarin jij mag zijn met wat zich aandient. Zonder dat dat een doel of betekenis hoeft te hebben. Simpelweg Zijn en ervaren. Feitelijk lig je een dip uur in stilte met jezelf. Als een soort liggende meditatie of yoga nidra. Ik ga er daarbij van uit dat iedereen precies krijgt wat hij/zij nodig heeft. Dus verwacht vooral niets, raad ik aan. Dan is alles mogelijk.

Wat verwacht je tijdens de sessie van mij? / Wat kan ik doen?

Helemaal niets! Enkel 'zijn' met wat is. In volledige ontvankelijke acceptatie. Maak het jezelf dus vooral comfortabel met een fijn plekje, een warm dekentje, wellicht een kop thee of glas water en ga er lekker bij liggen. De energie doet de rest!

Ik kan er niet live bij zijn. Wat nu?

Geen probleem! Wanneer je je aanmeldt, ontvang je de dag na de sessie een replay in je mailbox. Je kunt hem dus doen wanneer jij wilt! Ook oude sessies kun je via deze pagina nog aanvragen. Dus neem vooral eens een kijkje in de 'replay bibliotheek' als je denkt dat er iets bij staat wat jij goed kunt gebruiken.