Ontdek hier wat mijn klanten over mij zeggen

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende diensten die ik lever. Klik op de dienst van jouw voorkeur om direct naar een greep uit de betreffende referenties te gaan.
Coaching voor particulieren


Coaching voor ondernemers
IJsbad workshops

Coaching voor particulieren*Mijn coachtraject voor particulieren, het Zeker Jezelf Zijn Traject, heette voorheen Nooit Meer Bang.
Ik heb genoten van het Nooit Meer Bang programma. Vanaf vrijwel de eerste we(e)k(en) voelde ik iets shiften in mijn energie en zelfvertrouwen. Het was heel fijn om wekelijks tijd te nemen voor de opdrachten en de coach calls met onze fijne groep. Verie is zo liefdevol en na heel veel jaren van streng zijn voor mezelf vond ik het zo fijn om te ontdekken dat je ook met heel veel liefde en compassie iets kunt veranderen en stappen kunt zetten. De livedagen waren een enorm waardevolle aanvulling. Het was zo cool (ha!) om te zien wat voor stoere stappen iedereen maakte en wat het ijsbad met ons deed. Niet alleen stoere stappen trouwens. Verie heeft me namelijk vooral ook geleerd kleine stapjes te zetten - ik wilde daarvoor vaak te groot en te snel en dan haakte ik weer af. Maar het belangrijkste: ik weet (weer) hoe het is om te voelen. Hoe veiligheid in jezelf voelt, of verlangen of creatie. Dat kun je pas echt voelen als je het hebt ervaren en daar heeft Nooit Meer Bang met de ijsbaden, meditaties en Verie’s liefde en support me onwijs bij geholpen. 
Aukje Romkes
Ik besloot mee te doen aan het Nooit Meer Bang programma omdat ik bemerkte ik mezelf enorm tegenhield in heel veel dingen, en uiteindelijk dus "het leven leven". Door een gesprek met Verie werd ik wakker geschud en voelde ik dat er nog zoveel te ontdekken is voor mij in dit leven... Wat ik tijdens het programma ontdekte is al zo enorm bijzonder en waardevol...En dat is nog maar een glimp van wat voor moois mij allemaal te wachten staat.

Het programma voldoet wat mij betreft in alle facetten. Goede theorie, behapbaar, mooie en duidelijke werkbladen. Elke week online calls, heel waardevol! En de live-dagen... WOW. Super. Enorm goed geregeld. Ik geef het programma een TIEN!

Mijn grootste overwinning is ontslag te nemen en hiermee 100% voor mezelf te kiezen . Het inzicht dat ik voor eeuwig mee neem is dat mezelf zijn leuk is en bevrijdend (thanx to the mede-NMBers)!!! Als je je geremd voelt in één of meerdere delen van je leven en je wilt hier iets aan doen, doe dan zeker mee aan het programma van Verie. Je haalt er zoveel uit! Maar pas op: Het is life- changing :-) :-)
Denise Kruiver
Door Nooit Meer Bang heb ik nog meer geleerd dat het oké is als het even wat minder gaat. Ik heb geleerd om meer op mijn lichaam te vertrouwen maar boven alles op mijn eigen gevoel. Tijdens NMB kreeg ik de kans om voor een andere baan te gaan, ik dacht dat dit mijn juiste stap naar voren zou zijn. Vol goeie moed begon ik hieraan maar ineens sloeg te twijfel toe, ik snapte er niks van, dit was toch precies wat ik wilde doen? Maar mijn gevoel wist al dat dit niet de juiste stap was voor mij, ik vond het heel erg moeilijk maar heb er uiteindelijk wel naar geluisterd en eerlijk aangegeven dat dit niet de juiste baan voor mij was. Ook heb ik tijdens NMB helemaal afgebouwd met mijn anti depressiva, wat was en ben ik blij dat ik dit niet meer nodig heb! Natuurlijk heb ik nog steeds slechte of mindere dagen maar ik kan dit nu veel beter accepteren en het er laten zijn. 
Niki Mostart
Ik besefte pas tijdens het programma hoeveel ik "in mijn hoofd zat" en hoe weinig contact er met mijn lichaam was. Doordat ik het contact weer vond kreeg ik zoveel meer inzicht over mijn gevoel en hoe ik daar meer voor kon gaan kiezen. Daardoor kon ik onlangs veel makkelijker een beslissing maken op basis van mijn eigen gevoelens.


Verie is hands down een van de beste coaches die ik tot nu toe heb mogen ervaren! Open, eerlijk, luistert écht en stelt dan de juiste vragen, geeft je wanneer nodig een liefdevolle schop onder je kont en laat je zonder het voor te kauwen zien wat je krachten zijn. Ze kijkt naar je met een open blik en dat maakt het heel fijn om je open te stellen en zo juist nog meer uit jezelf te halen. Ik ben haar mega dankbaar!
Aïsha Tauran

Coaching voor ondernemers

Werken met Verie is een cadeautje voor jezelf. Verie denkt met je mee, verdiept zich in je bedrijf én in jouw als persoon. Ze kijkt naar wat bij jou past en stemt daar samen met jou je persoonlijke strategie op af. Zo voelen de acties in je bedrijf in lijn met wie jij bent als persoon, wat ik erg belangrijk vind. Verie heeft veel kennis over het runnen van een bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Een aanrader voor iedereen die stappen wilt gaan zetten binnen haar/zijn bedrijf om hun missie waar te gaan maken.
Simone Plukkel
Verie weet ingewikkelde vraagstukken super simpel en gemakkelijk te maken. Door de juiste vragen te stellen overzag ik heel snel en gemakkelijk wat ik te doen heb in mijn bedrijf. Wat ik super prettig vond is dat ik na twee dagen echt met een plan voor 2019 naar huis ben gegaan, opgeknipt in overzichtelijke stukken waardoor ik onwijs veel motivatie en zelfvertrouwen voel om mijn bedrijf strategisch neer te zetten.
Shanna Proost

IJsbad workshops

Ik vind het echt te gek wat Verie aanbiedt met het ijsbad! En ze is hierin een hele goede 'coach' of begeleider. Zo rustig en niet oordelend. Ze straalt ook echt uit dat het er mag zijn zoals het is, maar tegelijkertijd is de dag wel tot in de puntjes verzorgd. Gewoon een prachtige balans tussen wetenschap, beide voeten op de grond en je shit voor elkaar hebben tegenover juist de zachtheid, flow en verbinding. Dat is echt een talent, kom ik niet vaak zo gebalanceerd tegen 😄😄 bedankt voor de mooie en inspirerende dag!

Eline

Wauw de Ice Queen sessie van Verie was geweldig. Voorgaand fijne ademhalingsoefeningen gedaan zodat je relax het bad in gaat. Ik ben er 2x in gegaan en 1x kopje onder. Ik vond het echt heerlijk! Sindsdien douche ik koud af en dat geeft me net die kick om goed wakker te worden en ik trotseer de kou beter. Dit mogen ervaren met mijn lieve vriendin en het was super om dit samen te doen als vriendinnen. Je leert elkaar op een ander manier kennen. Super leuk!
Sabrine Kasno
Ik vond de Ice Queen Sessie echt geweldig. Al weken liep ik te twijfelen of ik het wel of niet zou doen (want: wie gaat er nu in een ijsbad zitten?!), maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Verie neemt je volledig mee in het verhaal achter het ijsbad en begeleid je met veel liefde door het hele proces. De dagen voor de Ice Queen Sessie vroeg ik me af waar ik in hemelsnaam aan begonnen was, maar dankzij Verie’s warmte heb ik op de dag zelf geen seconde twijfel gevoeld. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat je aan kunt als mens, zodra je focust op je ademhaling en het stemmetje in je hoofd op mute kunt zetten. De minuten in het ijsbad vliegen voorbij en voor mij voelde het alsof ik op een veel dieper niveau contact kon maken met mezelf. Ik ben Verie heel dankbaar en kan niet wachten om binnenkort weer een ijsbad-sessie te doen!
Romy Barendse
De Ice Queen Sessie van Verie was zo veel meer dan ik had verwacht! Ja, ik ben mega trots op mezelf dat ik in dat ijsbad ben gaan zitten - maar het zorgde er ook voor dat ik me verbonden voelde met mijn eigen lichaam op een heel ander, diep niveau. Dat was zo bijzonder! 🙏🏼 Door het zetten van intenties voordat ik het bad instapte, kon ik ook bepaalde dingen loslaten en nieuwe dingen met me meenemen toen ik uit het bad stapte. Dat voelde zo krachtig! Nu, een paar dagen later voel ik nog steeds een soort kalmte en voel me super gefocust. Het koud douchen ga ik zeker voortzetten en een ijsbad ga ik ook een volgende keer weer zeker in! Dank je wel Verie voor de bijzondere dag, de hele fijne begeleiding en de coaching tijdens de ijsbad sessie 💕✨
Emily van Vught
Het ijsbad heb ik als heel bijzonder ervaren! Van te voren vond ik het best spannend, maar toen ik eenmaal naast het bad stond was ik zo vastberaden dat ik er rustig instapte. Ik kwam in mijn eigen bubble terecht en voelde alle spanning van me afglijden. Na het ijsbad voelde ik me vol energie en euforisch! Zo bijzonder wat kou met je mind en lijf doet. Thuis zijn bij Verie was juist een warm bad. Haar duidelijke & liefdevolle begeleiding maakte de ervaring compleet. Aanrader!
Jolijn Pelgrum
Al een langere tijd was ik nieuwsgierig hoe het zou zijn om in een ijsbad te zitten. Afgelopen januari was het dan zo ver. Ik voelde de spanning, maar door de relaxte sfeer bij Verie zakte dat al gelijk weg. Verie coacht je op een fijne manier door het ijsbad heen. De voorbereiding is top en uitgebreid en de veiligheid is gewaarborgd. Dus als je het een keertje wil proberen, ga dan bij Verie. Voor je het weet zit je er twee keer in 😊
Carlijn Quaars


Nog enkele reacties op mijn festival It All Starts With a Dream

Wat kan ik voor jou doen?

Voel je dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen, dan zou ik zeggen: volg dat gevoel! Er zit vast een kern van waarheid in.

Ik ben oprecht heel benieuwd naar jou. Wie ben jij? Waar verlang je naar? En waar loop je tegenaan?

Vertel het me door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Dan kijken we samen of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.

arrow_drop_up arrow_drop_down