Laten we samenwerken!

  • als geluk je grootste goed is en je er naar verlangt in alles wat je doet high te viben.

  • als je gelooft in de magie van een leven vol verwondering, vreugde en geluk.

  • als je klaar bent om het leven in haar volle rijkheid, diepte en volledigheid te ervaren.


Kortom: Als je er klaar voor bent om alles uit de weg te ruimen dat je nog tegenhoudt om te stralen!


Losse sessie

Dit is ideaal voor jou als je er klaar voor bent om vernauwende of beperkende energie los te laten. Samen creëren we ruimte voor de realiteit die jij werkelijk wilt beleven, geheel in lijn met jouw diepste verlangens. Zélfs als die nog onbekend, spannend of ver weg voelen. Of wat zeg ik? Juist als die nog onbekend, spannend of ver weg voelen. As in your deepest shadow, I will most lovingly hold space for you.

1:1 Mentorship

Wil je jouw energetische verruiming doorvertalen in bezielde stappen door de tijd heen, waardoor je nog meer de ‘limitless potential’ kunt belichamen die je in je kern al bent? En weet en voel je dat wij samen pure magie kunnen creëren? I've got your back! Alles om jou te laten stralen in jouw eigen meest magische, diepe en rijke leven.
Magisch, verhelderend en eerlijk. Zo zou ik mijn reis met Verie omschrijven. Ik weet weer hoe ik zacht kan zijn en met mijn gevoel kan communiceren. Ik heb een hoop losgelaten. De connectie met mezelf is hersteld. Samen met jou heb ik ontdekt wat ik graag wil doen. Dank je wel lieve Verie. Iedereen die met je samenwerkt zal kunnen beamen dat je kijkt voorbij de buitenkant. Waardoor de binnenkant mag groeien en kan schijnen. 


- N.H.

"Als je je geremd voelt in één of meerdere delen van je leven en je wil hier iets aan doen, doe dan zeker een sessie bij Verie. Je haalt er zoveel uit! Maar pas op: Het is life changing :-) :-)"

- D.K.

"Lieve Verie,

Dank je wel voor onze transformatieve sessie. Toen ik op je tafel plaats nam voelde ik zo’n diep gevoel van ontspanning. Omdat ik wist en voelde: ik heb een plek gevonden waar ik kan thuiskomen.

Je had zoveel ruimte voor mij. Ik voelde de diepte van je eigen innerlijke werk in je pure en liefdevolle aanwezigheid. Er was even niets anders dan deze sessie en daardoor konden we werken op lagen die lang verborgen waren voor mij.

Alsof je met een toverstafje ruimte en levensenergie bracht in de delen in mij die bevroren waren.

Je werkt op een fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel en energetische laag tegelijk. Wat een diepte kende de sessie daardoor.

En wat ik het allermooiste vond: je zag me écht. Terwijl ik door de diepte ging in mijn eigen schaduw, hield jij het beeld voor me van wie ik óók ben. Ja ik raakte misschien ooit gebroken. Maar jij verloor mijn heelheid nooit uit het oog. En dat was zo’n bekrachtiging.

We sloten af met een ijsbadje. En ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar I Absolutely 100% LOVED it!

Dank je wel! En tot snel! ❤️"


- M.H.

"Het mentorship bij Verie heeft mij geleerd meer met mijzelf en mijn gevoel in contact te zijn en met meer liefde naar mezelf te kijken. Ik ben me meer dan eens bewust dat ik mijn eigen werkelijkheid kan creëren en dat ik hierin gedragen word. Magic, rust, vertrouwen, openheid en verbinding. Dit zijn de woorden waarmee deze reis zou omschrijven."


- L.R.