Gebruiksvoorwaarden

1. Denk voor je handelt

Zoals elke fysieke activiteit, brengt werken met koude en vergelijkbare activiteiten een zekere mate van lichamelijk en geestelijk risico met zich mee. Wees je bewust van je eigen mogelijkheden en limieten, zowel fysiek als mentaal, en handel dienovereenkomstig. Als je je zorgen maakt of vragen hebt over bepaalde oefeningen, kun je altijd contact opnemen.


2. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen handelen

Wanneer je handelt op kennis of inzicht met betrekking tot uitlatingen van Verie.nl (inclusief, sociale media), gedeelde handleidingen, e-mails of andere content-outlets, doe je dat vrijwillig en neem je de volledige eigen verantwoordelijkheid op je. Dienovereenkomstig stemt je ermee in om Verie.nl niet aansprakelijk te stellen voor eventuele verwondingen of schade als gevolg.


3. Doe het rustig aan – het is geen wedstrijd

Blootstelling aan koude en bijbehorende oefeningen en technieken zijn niet bedoeld om te worden uitgevoerd in een competitieve context. Ga op je eigen tempo en laat je ego niet in de weg zitten. Daag jezelf uit en toon betrokkenheid, maar overschrijd persoonlijke grenzen niet om iets voor jezelf of anderen te bewijzen. Voor de meeste mensen levert het op een rustige en consistente manier oefenen van koudeblootstelling verbazingwekkende resultaten op.


4. Wij zijn geen artsen, medici of een medische instelling

Niets aan de uitlatingen van Verie.nl mag worden aangenomen als medisch advies. We kunnen suggesties doen met betrekking tot de fysieke en mentale gezondheid – in de vorm van voorgestelde oefeningen, voeding, dagelijkse patronen, enz. – maar dergelijke informatie is alleen bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en we beweren geen legitieme medische expertise. Bovendien mogen geen aanbevelingen of suggesties (hetzij specifiek of generiek) worden beschouwd als medische diagnose of behandeling. Raadpleeg medisch specialisten voor deskundig advies over medische vragen.