20 oktober 2023 

Van angst naar liefde

Vandaag start ik met een diepe zucht. Want in deze episode snijd ik iets aan wat behoorlijk spannend voor me voelt. Waar wel een zekere angst op zit. Een angst die me heel lang richtingen in heeft geduwd waarin er juist van weg zou bewegen. Maar ik voel: het is niet meer de tijd waarin ik van dingen weg beweeg. Het is de tijd waarin ik er volledig naartoe beweeg. Zelfs al voelt het spannend. Met de angst onder de arm.

En zo kwam ik er tijdens het opnemen van deze episode achter dat soms de angst juist de liefde is waar vanuit we dingen kunnen doen. Ik neem je mee in de manier waarop ik dat doe. En ik neem je mee in wat die angst precies is en waarom ik juist NU - on this day and age - voel dat ik hem mag overstijgen.

Yep, this is the time of the brave ones. But above all: the loving ones. Those who think with open minds, speak with open hearts and choose to keep their light high.

Ben jij er klaar voor? Luister nu!

Ontdek in deze aflevering:

  • Hoe angst soms juist de liefde is van waaruit we dingen kunnen doen;
  • Welke angst ik recent voelde in het (blijven) delen van mijn visie en content;
  • Waarom ik denk dat het juist in deze tijden zo belangrijk is om je angst onder ogen te komen én te kiezen om er voorbij te treden Wat de woorden ‘dicht bij jezelf’, ‘verbonden met je hart’, ‘vol in je licht’ en ‘met je kopje gevuld’ hiermee te maken hebben;
  • Hoe dit je kan helpen jezelf staande te houden in tijden van chaos, zonder jezelf weg te geven in dat wat jij belangrijk vindt. Of misschien wel door juist te omarmen, dat wat jij belangrijk vindt;
  • Hoe ik denk dat we lijden overbodig kunnen maken, niet doordat we het stoppen, maar doordat we werkelijk elke bestaansgrond ervan wegnemen;
  • Hoe we allen puzzelstukjes zijn in het geheel, en elkaar vanuit die ogenschijnlijke afscheiding spiegelen én completeren;
  • Hoe ik denk dat we elkaar kunnen vinden. Steeds weer.
  • Welke waarheid hier voor mij aan ten grondslag ligt. En hoe deze ook jou kan dienen. Nu en in de toekomst.

Handige links:

  • Als deze podcast je aan het denken zet, vind ik het te gek als je jouw gedachten met me deelt via Instagram!
  • Voel je dat er ook voor jou méér mogelijk is in je leven dicht bij jezelf en sta je te popelen om dat te ontsluiten? Plan een Match Call!

Geniet je van deze podcast?

Reactie plaatsen