Hi, ik ben Verie.

En ik begeleid ambitieuze en gevoelige vrouwen weer terug naar hun pure en immens krachtige kern, met het volste vertrouwen in hun unieke gaven en kwaliteiten. Zodat ze stralend in het leven kunnen staan. Precies zoals ze bedoeld zijn!

Na jarenlang ver van mijn eigen kern verwijderd te zijn, herinner ik me op een diep level in mezelf dat ik hier echt ben gekomen met een missie. Om het licht te verspreiden en mensen weer terug te brengen bij hun eigen eigen pure kern en hun unieke gaven en kwaliteiten. Het was wel eerst nodig om compleet mijn eigen kern kwijt te raken en weer terug te vinden, voordat ik hier anderen in kon begeleiden. 


Hoewel mijn leven er van de buitenkant nagenoeg perfect uitzag, speelde zich in mijn binnenkant een heel ander scenario af. Door een depressie, persoonlijkheidsstoornis en angststoornis in 1 (aldus de klinische labels) voelde of herinnerde ik me niets van het licht dat ik ooit in mezelf had. Het was als een nachtkaarsje uitgegaan. 


Voor mij was dit het teken om aan mezelf te gaan werken. Om mijn licht weer terug te vinden, door alle donkerte heen. Met behulp van coaching, meditatieve yoga (Raja) en ijsbaden (Wim Hof Methode) herstelde ik het contact met mijn ware Zelf, mijn diepste verlangens en het rotsvaste vertrouwen in mijn leven en mijn pad. Mijn lichte kern kwam eindelijk weer tevoorschijn en geleidelijk aan wist ik dat het tijd was om te gaan dienen aan mijn missie. 


Het innerlijk werk dat ik te doen had, was niet altijd even makkelijk. Maar het maakt dat ik nu mijn leukste leven compleet vanuit mijn kern leef. Ik weet waar ik voor sta en wat ik wil in het leven, durf mijn eigen-wijsheid te laten gelden en heb mijn aangeboren gaven en kwaliteiten - inclusief een enorm warme relatie met het universum - herontdekt. Zo neem ik steeds meer stappen vanuit innerlijk weten, overgave en vertrouwen. Met alle prachtige gevolgen van dien.


Dit staat ook centraal in mijn werkwijze. De basis van intuïtieve coaching, meditatie en ijsbaden gecombineerd met mijn unieke gaven zorgen ervoor dat mijn klanten het 'werk' dat we doen daadwerkelijk lichter ervaren. Mijn helderwetend- en voelendheid en snel achter (onbewuste) “maskers” kunnen kijken. Het oordeelloos en liefdevol ruimte kunnen geven aan alle aspecten van je ‘zijn’, waardoor je je gezien en gehoord voelt. Weer zelf leert voelen. Weer in contact komt met je ijzersterke intuïtie (want die heeft ieder mens!) en (weer) je eigen zuivere koers kunt varen. Inmiddels heb ik talloze vrouwen geholpen op deze manier hun geluk weer te ervaren.


Mooie vrouw, ik zie jou. It’s time to embrace your light and unleash your magic! Doe je mee?Wil je liever direct contact?

 Voel je ergens dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen, dan zou ik zeggen: volg dat gevoel, want er zit vast een kern van waarheid in!

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar verlang je naar? En waar loop je tegenaan?

Vertel het me door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Dan kijken we samen of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.