Mijn missie: 

Liefdevol en eerlijk contact met jezelf

Zo’n 5 jaar geleden werd mijn leven flink opgeschud. Ineens was ik mezelf kwijt en raakte ik in een flinke persoonlijke crisis. Ik wist niet meer wie ik nu echt was en wat ik wilde in het leven. Met als gevolg dat ik me ergens diep, diep ongelukkig voelde, ondanks dat mijn leven er op papier hartstikke goed uitzag. Zo begon ik aan mijn reis naar binnen.


Wat startte uit noodzaak, bleek uiteindelijk het mooiste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven. Mijn innerlijke reis heeft meer voor mij gedaan dan ik ooit voor mogelijk had kunnen houden. En precies daarom wil ik die reis delen met jou.


Als Heartlead Empowerment Coach gids ik nu zowel particulieren als ondernemers in hun reis naar binnen en hun bezielde stappen naar buiten. Omdat ik inmiddels weet dat het liefdevol en eerlijk contact met onszelf ons in staat stelt zeker in het leven te staan, betere keuzes te maken en onze diepste verlangens waar. En dat gun ik iedereen!


Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven is eerlijk zijn naar wie jij bent. Je volledige zelf omarmen. Vanuit het diepste van jouw hart.  Dat vergt lef, maar je zult zien: tegelijkertijd schuilt hierin jouw grootste kracht.


Mijn verhaal:

Hoe diep ongeluk mijn grootste geluk werd

Tot het moment dat ik mijn persoonlijke crisis had, dacht ik alles wel voor elkaar te hebben. Ik was in transitie naar een eigen bedrijf als online marketeer, had een oké baan met leuke freelance klussen ernaast, een stabiele relatie, fijne vrienden en ogenschijnlijk niks te klagen. Maar écht gelukkig, voelde ik me niet. Achteraf gezien voelde het tot aan mijn crisis alsof ik jarenlang mijn hoofd boven water probeerde te houden, tot op een dag alle dijken doorbraken en de boel keihard overstroomde. Temidden van alle niet-te-stoppen tranen, meldde ik me bij de psychiater. De diagnose die hij stelde: angststoornis, depressie en identiteitsstoornis in een.


Hopende op een oplossing startte ik met psychotherapie. Het praten verlichtte iets, maar drie (!) jaar later was ik er helemaal klaar mee. De dijken waren dan wel gedicht en in directe mentale nood zat ik niet. Toch voelde ik me diep van binnen nog altijd niet helemaal happy. Ik was onzeker over wat ik wilde in het leven en te brengen had in de wereld, had daardoor moeite met keuzes maken en hoewel ik diep van binnen grootse dromen had, was ik niet in staat ze ook echt van de grond te krijgen.


Inmiddels voelde ik dat ik mezelf meer gunde in het leven. Dat juist mijn gang naar eerlijk zijn tegenover mezelf en mezelf echt leren kennen, mijn grootste geluk zou zijn. Zodoende besloot ik de leiding te nemen over mijn eigen helingsproces. Ik verliet - tegen de adviezen van mijn psychiater in - het traditionele circuit van de geestelijke gezondheidszorg en stortte me op 'onconventionele' methoden als de Wim Hof Methode, meditatieve yoga en particuliere coaching. Omdat ik voelde dat dit voor mij de beste keuze was. En het bleek waar. Langzaam baande ik me een weg door opgekropte emoties en niet-helpende overtuigingen. Zo kwam ik stukje bij beetje weer terug bij mezelf. Voorbij de oppervlakkigheden en niet-helpende beschermingsmechanismen. In een nauw contact met mijn hart en alle voordelen van dien.


Mijn reis naar binnen en het innig contact met mezelf heeft me gelukkiger gemaakt dan ooit.

Ineens wist ik weer wat ik de wereld te bieden had en ontdekte ik iets waar voor mij hele grote magie in schuilt: dat het eerlijk contact met onszelf ons in staat stelt zeker in het leven te staan, betere keuzes te maken en onze diepste verlangens waar.


Mijn ontdekking: 

De kracht van het hart

In de wereld waarin wij leven, zijn we onbewust vooral gericht op de buitenwereld. Zo verliezen we gemakkelijk het contact met onze binnenwereld. Terwijl het juist die binnenwereld is, waar we het meeste van ons geluk vandaan halen. Niet voor niets is het aantal mentale klachten groeiende. Denk bijvoorbeeld aan burn-outs en generaliseerde angststoornissen, waarvan de voorspellingen zeggen dat deze de komende jaren nog in een flink stijgende trend zitten.


Ergens denken we alles met ons hoofd wel op te kunnen lossen. Maar de groeiende afhankelijkheid van onze mentale capaciteiten is juist waardoor nog meer mentale druk ontstaat. Zo raken we nog verder verwijderd van ons gevoel en ons lijf. Terwijl juist deze een enorme bron van wijsheid bevatten. 


Het is de innerlijke wereld die ons leert over onze grenzen, onze verlangens en onze talenten. Hier leren we onszelf echt begrijpen, supporten en beschermen. En meer dan dat: juist het innig contact met onszelf is waar we al onze grootste kracht vandaan halen. Onze zelfverzekerdheid, onze manifestatiekracht. Alles wat we nodig hebben om het leven met elke stap die we zetten nog lichter en leuker te maken.


Dat is wat ik heb mogen leren tijdens mijn eigen reis naar binnen. Dat is wat ik zie bij al mijn klanten. Ik zie het ook in de maatschappij. Wat met mij gebeurd is, is geen unicum. De wereld is in transitie van een wereld die voornamelijk gestuurd werd door mannelijke eigenschappen als wilskracht en actie naar een wereld waarin vrouwelijke eigenschappen als gevoel en verbinding meer mogen spreken. Dat is mooi, want een samengaan van deze aspecten creëert balans. Tegelijkertijd vraagt dit van ons delen in onszelf aan te spreken waar we lange tijd de connectie mee zijn verloren. In plaats van naar enkel ons hoofd, mogen we nu gaan luisteren naar onze echte innerlijke wijsheid. Naar ons lichaam, ons gevoel en vooral naar wat ik noem de kracht van onze ziel: de kracht van het hart.


Wat ik doe voor jou, staat niet op zichzelf. Ik ben er van overtuigd dat als mensen eerlijke keuzes maken naar zichzelf, dit niet alleen hun eigen leven mooier maakt, maar ook een positief effect heeft op hun directe leefomgeving, de maatschappij als groter geheel en uiteindelijk de hele wereld.

Noem me ambitieus. Toch is dit waar tot in het diepst van mijn hart altijd mijn vuurtje van zal blijven branden.


Wat nu: 

Minder praten, meer voelen en ervaren

Als het contact met je innerlijke wereld nog nieuw voor je is, kunnen woorden als "gevoel", "verbinding met je lichaam" en "de kracht van het hart" erg abstract klinken. Omdat ik ik het heb over gevoelstermen, zijn deze begrippen zijn moeilijk uit te leggen in woorden, ofwel: hoofdtermen. Uiteindelijk is het iets wat je mag ervaren, in plaats van er enkel over praten. En dat is dan ook precies waar ik bij help.


Ik maak hierbij gebruik van zowel praktische skills en concrete ervaringen, alsmede mijn enorme invoelend vermogen. Op basis hiervan hanteer ik in een divers aanbod aan content, workshops, events en programma's waarmee ik jou help je eigen innerlijke kracht ontdekken en omzetten in bezielde stappen naar buiten. Zodat ook jij zeker in het leven kunt staan, betere keuzes kunt maken en jouw diepste verlangens waar.


Doe je mee?


Omdat ik nu echt voel wat ik wil en hier compleet voor durf te gaan, heb ik veel meer plezier in de dingen die ik doe. Dit heeft als gevolg dat ik dingen voor elkaar krijg die ik jaren geleden nooit voor mogelijk had gehouden. In mijn leven en in mijn onderneming.

Ik creëer een stabiele basis voor mezelf, maar behoud daarnaast ook ruimte om losse dingen te doen die ik leuk vind. Zo organiseerde ik zomer 2019 binnen 1,5 maand mijn eerste intieme bewustzijnsfestival met 45 bezoekers. Een regelrecht succes!

Wist je trouwens dat ik ook platen mix, als DJ? Achter de decks ben ik volledig in mijn element.Ervaar direct jouw innerlijke kracht

Download mijn gratis audioset en ontdek 3 simpele meditaties waarmee je direct thuiskomt bij jezelf, je zelfvertrouwen sterkt en in contact komt met je hart.
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik de meditaties naartoe sturen?
Ja, ik wil ook andere toffe content van Verie.nl ontvangen!
Direct toegang

Wil je liever direct contact?

 Voel je ergens dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen, dan zou ik zeggen: volg dat gevoel, want er zit vast een kern van waarheid in!

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar verlang je naar? En waar loop je tegenaan?

Vertel het me door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Dan kijken we samen of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.

Aïsha

Mega dankbaar

Verie is hands down een van de beste coaches die ik tot nu toe heb mogen ervaren! Open, eerlijk, luistert écht en stelt dan de juiste vragen, geeft je wanneer nodig een liefdevolle schop onder je kont en laat je zonder het voor te kauwen zien wat je krachten zijn. Ik ben haar mega dankbaar!

Denise

Pas op: het is life changing

Als je je geremd voelt in één of meerdere delen van je leven en je wil hier iets aan doen, doe dan zeker mee aan een van de programma's van Verie. Je haalt er zoveel uit! Maar pas op: Het is life changing :-) :-)

Jolijn

Als een warm bad

Zijn bij Verie is als een warm bad. Zélfs als je een Ice Queen Sessie bij haar doet. Haar duidelijke & liefdevolle begeleiding maakte de ervaring compleet. Aanrader!
arrow_drop_up arrow_drop_down