Hi, ik ben Verie.

Nu zou ik hier graag een kort tekstje plaatsen zodat jij in één zin weet wie ik ben en wat ik doe. Eerlijk is eerlijk: ik ben niet zomaar te vangen. Want juist doordat ik mezelf toesta helemaal niets te zijn, kan ik tegelijkertijd alles zijn. En zo creëer ik mijn mooiste leven.


Dit gun ik jou ook! 


Daarom deel ik mijn kennis, ervaringen en energie via mijn gratis content en 1-op-1 sessies. Alles voor jou om van te genieten als jij er klaar voor bent deze te ontvangen. Zodat jij weer weet wie jij werkelijk bent en vanuit hier je diepste verlangens waar kunt maken. Vanuit jouw eigen pure, liefdevolle kern. 


null


Dat mijn leven zo heerlijk stroomt, is niet altijd vanzelfsprekend geweest. De ervaring van mijn magische reis kent vele pieken en dalen. Iets waar ik ooit met pijn in mijn hart naar keek. Want er was een tijd dat ik had gewenst dat ik alleen licht en liefde kende. Maar inmiddels weet ik dat zonder het donker het licht niet kan bestaan. En dat juist die ervaring maakt dat wij het leven in zijn magische diepte en rijkdom kunnen beleven. Hiervoor hebben we wel wat te doen. Want pas wanneer je je eigen donkerte durft te zien, kun je het shiften van een grote belemmerende macht naar een immense verruimende kracht. De kracht van creatie. De creatie van het leven dat je wél wilt. Jouw mooiste leven!


Wat als ik je zeg dat het leven zo genereus is, dat je alles kunt vragen en ontvangen? Dat de enige reden waardoor je niet krijgt wat je wilt (of dat denkt) is, dat je jezelf in de weg staat. Met je onbewuste overtuigingen, (ziels-)afspraken en pijnlichamen. Ja, je kan sommige realiteiten die je wel wilt heel gemakkelijk creëren. Waarschijnlijk doe je dat ook, aan de lopende band. Maar onbewust creëer je evengoed tientallen werkelijkheden die je helemaal niet wilt. Of heb je niet vervulde verlangens waarbij het onmogelijk lijkt om dit te doorbreken. Hoe graag je dat ook wilt. Super irritant, I know!

"Oude angsten, overtuigingen, afspraken, trauma, emotionele wonden... Je bent je er vaak niet van bewust.. Je hebt het misschien onbewust ooit zelfs diep verstopt.. Het overgrote deel van de werkelijkheid die je ervaart en dat wat je aantrekt, wordt hierdoor bepaald. Of je nu wilt of niet."

Wat kan je doen om hiermee te stoppen en verder vooruit te komen? Daar is één ding voor nodig: je mag zelf uit de weg gaan. Je mag alle overtuigingen die je ooit hebt aangelegd, de pijn die hebt opgebouwd en de identificaties die je ooit had, in liefde loslaten. Tot er niets overblijft dan enkel ‘zijn’. Zonder oordeel. En vanuit dat ‘zijn’ de zuivere intentie tot wat jij werkelijk wilt ervaren, planten in de stroom des levens. Zodat het naar je toe kan komen en jij daarin op de juiste momenten kunt voortbewegen. Steeds weer.


Dit is in de eerste instantie een innerlijke reis. Zuiver kijken naar jezelf. Zien wat er te zien valt. Voelen wat er te voelen valt. Je eigen angsten en overtuigingen. Beperkingen. Emoties. Pijn. Maar ook je verlangens. Is er iets wat hieraan in de weg staat? Kan je jouw eigen onvervalste beweging volgen? Of heb je nog iets te zien, los te laten, op te ruimen, bevrijden?


Langzaam ga je zo de laagjes afpellen die je al die jaren hebt opgebouwd. De muren afbreken waar je je (onbewust) achter verschuilt. De onzichtbare hand die je tegenhoudt wegduwen. Waardoor je dichter bij jezelf komt te staan, jouw stralende essentie. En zo gaat creëren wat je werkelijk wilt. In liefde. 

null

laten we dit samen doen

Dit kan een eenzame reis zijn. Maar inmiddels weet ik: gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Ik heb door de jaren heen zo mijn eigen inspirators, coaches, mentoren en healers verzameld. En inmiddels mag ik zelf anderen, zoals jij, weer een stukje aan de hand nemen op hun eigen pad. Geheel op mijn eigen wijze. 


Dit doe ik met mijn gratis content en in 1-op-1 sessies. Zo diep ik in mijn podcast uit mijn rijkdom aan ervaringen om de verhalen te vertellen die jou helpen om met liefde naar jezelf en je eigen proces te kijken en draag ik perspectieven aan die jou helpen de antwoorden in jezelf te vinden. In mijn 1-op-1 sessies voel ik onbevreesd en zonder oordeel wat er gevoeld wil worden en zie ik wat er gezien wil worden. Alles zodat jij hier je lessen uit kunt halen, om het vervolgens in liefde los te laten.


Wat zeg je er van? Ga je met me mee op reis naar binnen, om jezelf te bevrijden van alles wat je limiteert? Zodat je jouw moment mag pakken om te stralen zoals het bedoeld is. In je mooiste leven, op jouw manier. Check dan nu mijn podcast, plan je 1-op-1-sessie of stuur me een berichtje als je meer wilt weten.