13 oktober 2023 
in Podcast

Wat als het nog beter kan dan dit? (deel 2)

Wat als het nog beter kan dan dit? 

Dit is de vraag waarmee ik deze week de podcast open. Niet zozeer voor mezelf - want inmiddels wéét ik dat ik deze vraag met een stellig “ja”, kan beantwoorden. Maar misschien wel voor jou. Als je ‘m voelt. Of misschien beter gezegd: als je ‘m níet voelt. 

Ik neem je mee in mijn veelbewogen verleden - van jeugdtrauma en veel (emotionele) onveiligheid tot existentiële crisis - en de tocht die ik hier vervolgens uit heb gemaakt. Van een plek waarop ik bijna niet kon geloven dat het leven goed was, naar een plek waarop ik weet dat het leven GEWELDIG is en alleen nog maar beter kan worden. 

Niet omdat het moet. Maar omdat het kan. Vanuit een oneindig vertrouwen in de magische groei in het leven. En dat alles hier is vóór mij. Niet tegen mij. 

En tja… Ik weet dat dit soms moeilijk te geloven is wanneer je op een plek bent waarin dat in niks voelbaar of zichtbaar lijkt. Maar alles begint met een geloof. Elk vruchtvolle zaadje wordt geplant vanuit vertrouwen. 

Wat als het nog beter kan dan dit? Wat is er nog méér mogelijk? 

Laat je in deze aflevering meevoeren in de energie van deze vragen, om je geest en je zelf oneindig te verruimen. Naar nieuwe mogelijkheden. 

Deel 1 nog niet beluisterd? Check die dan eerst, hier. 

Ontdek in dit deel van deze aflevering:

  • Een stukje onveiligheid in mezelf waarin ik mezelf nog mocht verruimen; 
  • Hoe dit de deur openzette om iets te ervaren wat ik nooit eerder voor mogelijk had gehouden, simpelweg omdat ik niet wist dat het bestond; 
  • Welke andere mogelijkheden en dankbare verworvenheden dit mij liet zien, ook op andere vlakken in mijn leven; Hoe we echt beyond kunnen gaan, als we onszelf toestaan van alles ook de andere kant van de dualiteit te mogen beleven; 
  • Hoe we ons hierin kunnen openen voor wonderen, ver voorbij wat wij dachten dat mogelijk was; Hoe ik dit terugzie bij mezelf en bij mijn klanten; 
  • Maar bovenal: hoe ik geloof dat dit ook mogelijk is voor jou.

Handige links: 

  • Als deze podcast je aan het denken zet, vind ik het te gek als je jouw gedachten met me deelt via Instagram
  • Voel je dat er ook voor jou méér mogelijk is in je leven dicht bij jezelf en sta je te popelen om dat te ontsluiten? Plan een Match Call! 
  • Geniet je van deze podcast? Mis geen enkele aflevering. Luister op Spotify en abonneer je via Apple Podcasts. Laat een review voor me achter op Apple Podcasts.
Reactie plaatsen