29 september 2023 
in Podcast

Wat als het nog beter kan dan dit? (deel 1)

Wat als het nog beter kan dan dit? Dit is de vraag waarmee ik deze week de podcast open. Niet zozeer voor mezelf - want inmiddels wéét ik dat ik deze vraag met een stellig “ja”, kan beantwoorden. Maar misschien wel voor jou. Als je ‘m voelt. Of misschien beter gezegd: als je ‘m níet voelt. 

Ik neem je mee in mijn veelbewogen verleden - van jeugdtrauma en veel (emotionele) onveiligheid tot existentiële crisis - en de tocht die ik hier vervolgens uit heb gemaakt. Van een plek waarop ik bijna niet kon geloven dat het leven goed was, naar een plek waarop ik weet dat het leven GEWELDIG is en alleen nog maar beter kan worden. 

Niet omdat het moet. Maar omdat het kan. Vanuit een oneindig vertrouwen in de magische groei in het leven. En dat alles hier is vóór mij. Niet tegen mij. 

En tja… Ik weet dat dit soms moeilijk te geloven is wanneer je op een plek bent waarin dat in niks voelbaar of zichtbaar lijkt. Maar alles begint met een geloof. Elk vruchtvolle zaadje wordt geplant vanuit vertrouwen. 

Wat als het nog beter kan dan dit? Wat is er nog méér mogelijk? 

Laat je in deze aflevering meevoeren in de energie van deze vragen, om je geest en je zelf oneindig te verruimen. Naar nieuwe mogelijkheden. 

Ontdek in dit deel van deze aflevering:

  • Hoe ik vanuit een onveilige jeugd belande in een existentiële crisis en vervolgens uit dit diepe dal klom om het leven VOL (!) aan te gaan; 
  • Waarom innerlijke veiligheid zo belangrijk is als basis om vanuit te leven; 
  • De onmogelijk lijkende paradox van het manifesteren, zeker wanneer je diep in de put zit; 
  • Mijn oplossing om jezelf te stimuleren je geest te verruimen een deur te openen naar het quantumveld, ongeacht waar je je nu bevindt.. 

Handige links: 

  • Als deze podcast je aan het denken zet, vind ik het te gek als je jouw gedachten met me deelt via Instagram
  • Voel je dat er ook voor jou méér mogelijk is in je leven dicht bij jezelf en sta je te popelen om dat te ontsluiten? Plan een Match Call! 
  • Geniet je van deze podcast? Mis geen enkele aflevering. Luister op Spotify en abonneer je via Apple Podcasts. Laat een review voor me achter op Apple Podcasts.
Reactie plaatsen