12 mei 2023 
in Podcast

Be careful what you wish for

 

Sinds het publiceren van mijn vorige episode, ben ik in een complete whirlwind beland. Het uitspreken van een krachtige intentie maakte dat werkelijk álles wat daar niet mee resoneerde, direct zichtbaar wilde zijn. 

Best even slikken. Want stiekem hoop je natuurlijk dat wanneer je een verlangen uitspreekt, dit meteen super easy en shiny in je leven manifesteert. Maar hé, newsflash: zo gaat het niet altijd. In tegenstelling tot wat vele manifestatie coaches en law of attraction aanhangers lijken te zeggen, begint na het plaatsen van een krachtige intentie het echte werk. Dan komt de integratie. En die vergt soms flinke guts en een gezonde dosis badassery. 

In deze episode leg ik aan de hand van een recent eigen voorbeeld uit hoe je je centrum houdt wanneer krachtige transformatie energie door je leven waait. Hoe je echt komt opdagen wanneer je in de weerstand komt. En zo stevig koers houdt op je verlangen. Zonder dat je je ergens keihard doorheen hoeft te bluffen of alles maar weg hoeft te ‘mindsetten’. Maar gewoon door simpelweg ‘mens’ te zijn en het leven te leven. Met alles wat zich daarin aandient. 

Maak je op voor rauwe eerlijkheid. En dat bedoel ik niet per se vanuit slachtofferschap als “ja, ook ik heb shitzooi en ik bij mij is ook alles kut”. Maar juist vanuit de kracht van het creatorschap. Die waarin je durft om je angst onder ogen te zien, je eigen beperkingen en belemmeringen aan te kijken. Maar ook om de kracht te vinden in jezelf om voor een nieuwe ervaring te gaan. En een nieuwe werkelijkheid in je leven te roepen. Being the badass that you are. 

Ben jij er klaar voor? Ik zeg: GO!

Ontdek in deze aflevering:

  • Hoe het besluit dat ik deelde in de vorige aflevering mij in een heftig transformatieproces katapulteerde; 
  • Waarom het niet altijd zo simpel is als ‘even een krachtige intentie plaatsen, met mn vingers knippen, en *hats*, ik sta in m’n nieuwe realiteit’; 
  • Hoe je er mee omgaat als krachtige transformatie energie door je leven heen waait;
  • Waarom ik niet per se geloof in hardassery door jezelf ergens doorheen te bluffen of alles maar weg ‘mindsetten’; 
  • Waarom ik juist geloof in badassery en de kracht from being a true creator; 
  • Wat creatorschap (in mijn ogen) precies betekent; Precies hoe jij ook een badass creator kunt zijn.

Handige links: 

  • Als deze podcast je aan het denken zet, vind ik het te gek als je jouw gedachten met me deelt via Instagram
  • Wil je direct vrijbreken uit je eigen waargenomen beperkingen op wat voor thema dan ook, check dan eens mijn Quantum Shift Sessie
  • Liever eerst even bellen? Dat kan ook! Boek hier een vrijblijvende call

Geniet je van deze podcast? 

Reactie plaatsen