Stap vol vertrouwen in jouw mooiste werkelijkheid…

Je voelt aan alles dat je klaar bent om jouw mooiste leven te leiden. Volop te genieten van de magie die zich op je pad ontvouwt. De prachtige dingen die jij in de wereld mag zetten. Het leven dat je mag voorleven. En toch blijven bepaalde situaties in je leven zich keer op keer herhalen.


Onzichtbare muren waar je tegenaan loopt. Destructieve patronen. Krijgen wat je níet wilt, in plaats van wel. Het dient niet meer en je hebt alles al geprobeerd om het los te laten. Hosselen, mindsetten, law of attraction, misschien zelfs al innerlijk werk...  Het mag allemaal makkelijker, moeitelozer. Liefdevoller ook vooral. Je verdient immers de wereld! Waarom komt die niet in alles naar je toe?


Het is tijd om een laagje dieper te gaan! De onzichtbare blokkades die diep in je systeem verborgen liggen samen aan te kijken en los te laten. Zodat de weg vrij komt richting jouw mooiste en meest vreugdevolle werkelijkheid. 


"Oude angsten, overtuigingen, afspraken, trauma, emotionele wonden... Je bent je er vaak niet van bewust.. Je hebt het misschien onbewust ooit zelfs diep verstopt.. Het overgrote deel van de werkelijkheid die je ervaart en dat wat je aantrekt, wordt hierdoor bepaald. Of je nu wilt of niet."

Stap uit je oude werkelijkheid en in je nieuwe

Wist je dat wat je niet graag ziet of bent vergeten,  je leven juist enorm kan beïnvloeden? De verhalen die je jezelf (onbewust) vertelt. De afspraken die je ooit hebt gemaakt. De plekken die pijn doen. En alle lagen die je er overheen hebt geplakt. Vaak diende dat ooit een groot goed. Je wilde jezelf ermee beschermen. Oude angsten, overtuigingen, (generationeel) trauma, emotionele wonden. Ze liggen allemaal diep verborgen in jouw systeem en beïnvloeden zo (ongemerkt) de werkelijkheid die je beleeft. 


Misschien zijn ze goed verstopt. Toch zijn ze altijd klaar om te shiften nu ze jou niet meer dienen. Hiervoor hoef je ze alleen maar te gaan zien, soms te doorvoelen. Zodat jij de lessen die je hieruit wilde leren kunt integreren en je nieuwe werkelijkheid kunt vormen. Dit klinkt soms als een flinke opgave, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik begeleid je op elke stap, door te zien wat gezien mag worden en te voelen wat gevoeld mag worden.  Dit levert je een hoop voordelen op:


  • Je rekent af met herhalende ongewenste situaties en destructieve patronen.

  • Je voelt je lichter, liefdevoller, sterker en beter.

  • Hoe zou het zijn als je dichter bij jezelf staat dan ooit tevoren?

  • Je geniet van alles wat er al is in jou.

  • Je bent klaar voor een leven op jouw voorwaarden en verlangens.

  • Kortom: je creëert de ruimte om 100% jezelf te zijn. Met jouw verlangens en in de mooiste werkelijkheid waarin je echt mag stralen.

 

Dit wil ik!

"Precies wat er mag gebeuren"

Als ik de healing space van Verie binnenkom voel ik direct al zoveel ontspanning, alles van mij mag er zijn. Door die diepe acceptatie krijgt mijn systeem de kans om er helemaal te zijn; juist die stukjes die ik zelf nog niet wil zien. En dan mag ik gaan liggen; energie kronkelt en verkleurt en versterkt of verdwijnt. Precies wat er mag gebeuren. We spreken maar een paar woorden, maar die zijn zo raak en helpen me verder in mijn proces erna. Dank lieve Verie voor de hele ontspannende, verbredende en opruimende sessie! - M.B.

"heel bijzonder en fijn"

Voor ik naar Verie ging voor de healing voelde ik me opgefokt. Een beetje een opstandige puber. Een bepaalde situatie triggered dat deel zo erg in mij, ik veroordeelde iedereen die anders dacht dan ik. Één ding wist ik zeker: dit is niet wie ik wil zijn/ hoe ik me wil voelen. De healing van Verie was heel bijzonder en fijn. Het gaf me ruimte om los te laten, rust en een diepere verbinding met mezelf waardoor ik weer anders naar mezelf en de triggerende situatie kijk. Helend! Verie schept een veilige ruimte en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader voor heling op zowel fysiek, emotioneel als energetisch niveau! - L.K.

stralen in je mooiste leven

Samen creëren we ruimte voor jouw mooiste werkelijkheid. De werkelijkheid die in lijn is met jouw diepste verlangens. Ja, dat kan onbekend, spannend of ver weg voelen. Daarom gaan we stap voor stap aan de slag. In mijn veilige ruimte mag je alles loslaten wat vernauwend of beperkend werkt. Denk aan blokkades, trauma’s, overtuigingen, zielscontracten en patronen. Dit creëert weer ruimte voor de energie die jou laat stralen in jouw eigen meest magische, dankbare en rijke leven. Alles precies hoe jij diep van binnen verlangt.
Ja, ik ben er klaar voor!

Hoe het werkt:

Unieke sessie op maat

Elke sessie is uniek en helemaal afgestemd op jou. Ieder persoon is anders en daardoor verloopt geen enkel proces hetzelfde. Ik werk op mentale, fysieke, emotionele en spirituele lagen. Soms is dat vanuit een gesprek (met het onderbewustzijn), soms vanuit stilte, soms vanuit een channeling. Precies wat nodig is. Meestal is dat een combinatie van al deze dingen tegelijk.

Vertrouwen en veiligheid voorop

Ik ontvang je in mijn fijne ruimte in Ouderkerk aan de Amstel. Liever online? Dat kan ook, maar live kan ik de optimale verbinding creëren en halen we echt alles uit de sessie.  Onder liefdevolle en compleet oordeelloze begeleiding neem ik je mee op reis door de verschillende lagen van je awesome Zijn. Veiligheid en vertrouwen vormen de basis en vanuit daar mag je je volledig overgeven.

Diepe shift, geen doekje voor het bloeden

Deze sessie draait niet om symptomen bestrijden. We gaan écht grondig te werk. Zie het als een reset. We trekken de blokkades naar de werkelijkheid die je verlangt met wortel en al uit je het systeem, je krijgt de antwoorden die voor jou op dit moment in je proces nodig zijn en ervaart de ruimte die je nu mag claimen. Zodat je vrij bent van de belemmeringen die je zo lang tegenhielden, je energie verruimt en kan stralen zoals het bedoeld is.

“Hier kan ik thuiskomen”

Lieve Verie, dank je wel voor onze transformatieve sessie. Toen ik op je tafel plaats nam voelde ik zo’n diep gevoel van ontspanning. Omdat ik wist en voelde: ik heb een plek gevonden waar ik kan thuiskomen. Je had zoveel ruimte voor mij. Ik voelde de diepte van je eigen innerlijke werk in je pure en liefdevolle aanwezigheid. Er was even niets anders dan deze sessie en daardoor konden we werken op lagen die lang verborgen waren voor mij. Alsof je met een toverstafje ruimte en levensenergie bracht in de delen in mij die bevroren waren. Je werkt op een fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel en energetische laag tegelijk. Wat een diepte kende de sessie daardoor. En wat ik het allermooiste vond: je zag me écht. Terwijl ik door de diepte ging in mijn eigen schaduw, hield jij het beeld voor me van wie ik óók ben. Ja ik raakte misschien ooit gebroken. Maar jij verloor mijn heelheid nooit uit het oog. En dat was zo’n bekrachtiging. Dank je wel! En tot snel! ❤️ - M.H.


€ 500,-*

Laten we magie creëren

Deze transformerende 1-op-1-sessie helpt je om je mooiste leven te creëren. Overtuigingen, blokkades en oude trauma’s die opgeruimd mogen worden komen aan het licht. Tijd om ze in liefde te laten gaan en jouw licht te laten stralen. In jouw mooiste werkelijkheid.


*Prijzen zijn exclusief 21% BTW en een sessie komt inclusief 2 weken begeleide integratie en een afsluitende call.

Zij gingen je voor:

"Voor het eerst in mijn leven voelde ik me veilig in mezelf"

Mijn 1:1 sessie met Verie heeft mij zoveel meer in contact met mezelf gebracht. Met een enorme angst voor voelen liep ik haar ruimte binnen. En toen Verie benoemde dat ik mocht gaan ‘ontvangen’ riep dit in eerste instantie lichtelijke paniek op. Maar tegelijk wist ik dat het kon. Ik voelde dat ik veilig was. Verie haar liefdevolle zachte energie gaf mij het vertrouwen dat ik er helemaal mocht zijn. Een aantal van mijn hardnekkigste overtuigingen hebben we samen mogen ombuigen naar krachtige affirmaties. En voor het eerst in mijn leven voelde ik me veilig in mezelf. Het was een bijzondere sessie waarin ik me enorm verbonden voelde. A life changing experience. - M.O.

"Beyond grateful"

Ik was onderweg naar mezelf en dacht dat het moeilijk moest gaan. Maar toen kwam jij op mijn pad en liep een stukje met me mee. Je bracht me dichter bij mij door me te laten voelen wat gevoeld wilde worden en me te laten zien wat gezien mocht worden. Namelijk dat alles er al was. Dat als ik durfde te luisteren naar mezelf, ik de liefde en wijsheid waarnaar ik zo naarstig op zoek was al bezat. Maar ook hielp je mij te herkennen dat niet alle zwaarte die ik meedraag ook van mij ís. Jij liet mij zien hoe krachtig het is om soms juist niet te strijden, niet te denken, maar in plaats daarvan in vertrouwen achterover te leunen en te ontvangen wat naar me toekomt. And it did. Because you did! Ik ben beyond grateful dat jij er bent, lieve Verie. En ik gun iedereen een Verie, want als iedereen een Verie had, dan zou de wereld er een stukje mooier uitzien. - C.W.

"Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze reis mag maken"

Lieve Verie, ik heb geen idee wat je doet, maar het werkt. Dankzij de sessies met jou is er lucht ontstaan. Ik heb afscheid genomen van beperkingen die me veel energie kostten. Ik durf me meer uit te spreken en voel de liefde stromen, wat nog meer kracht geeft. Het is soms confronterend, pijnlijk en onrustig, maar eenmaal opgeruimd is er licht. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze reis met jou mag maken. - B.B. 

"De sessies bij Verie helpen zulke grote stappen zetten!"

De sessies bij Verie helpen zulke grote stappen zetten! Van draadjes met het verleden doorbreken tot gesprekken op hoog niveau, ik heb zulke bijzondere ervaringen gehad! Verie haar energie is onwijs zacht, waardoor de sessie heel fijne ervaringen zijn. Zowel fysiek als online zijn het hele fijne sessies. Om precies te ervaren wat het is, kan ik alleen maar aanraden om het te gaan ervaren! - L.R.

Veelgestelde vragen:

Ik woon niet in de buurt, kan de sessie ook online?

Het liefst ontvang ik je in mijn fijne ruimte in Ouderkerk aan de Amstel. Zeker wanneer je nooit eerder iets als dit hebt gedaan, of het erg spannend vindt, kan ik daar de optimale verbinding creëren om alles uit de sessie te halen. Mocht dit echt niet mogelijk zijn of heb je al zoveel vertrouwen in dit soort werk dat je dit prima op een afstand kan doen, dan kan het ook online.

Hoe weet ik dat de sessie me ook echt helpt?

Heel eerlijk: dat weet je pas als je het ervaart. Ik kan vanalles zeggen, maar om dit te snappen, moet je het echt een keer ervaren. De ervaringen van anderen kunnen je hierbij een beeld geven, maar ook hierbij geldt: elke levenspad is anders en dus ook elke ervaring. Ik vraag je hierbij dan ook om in compleet vertrouwen te stappen dat je gaat krijgen wat je nodig hebt. Of dat nu is wat je verwacht, of niet. Voel je hierbij een “ja”, dan is deze sessie voor jou. Zo niet, boek dan ook zeker niet. Ik hou van mensen die openstaan om verrast te worden en verwonderd te raken. Heb je daar geen ruimte voor, zin in, of past dat niet bij jou, dan is deze sessie niet voor jou.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Hoeveel verlangens heb je? Haha! In elke sessie kan ik shiften naar één verlangen. Dus ik zou zeggen één verlangen per keer. De ervaring leert dat mensen die al veel innerlijk werk hebben gedaan vaak met één sessie zo diep gaan dat ze maanden vooruit kunnen. Sta je hierin nog wat aan de beginfase van de reis of ben je iemand die supersnel schakelt en hard wil vlammen, dan kan het fijn zijn meerdere sessies te doen met tussenpozen van ongeveer een maand. Dit is heel persoonlijk. Voor mensen die voelen dat wij samen magie kunnen creëren als we langere tijd samenwerken, bied ik strippenkaarten en volledig begeleide 1-op-1 trajecten aan. (Voor meer info zie de vraag over samenwerken hieronder). 

Ik twijfel nog, kan ik je eerst bellen?

Dat kan zeker! Vul even het contactformulier in met deze vraag en we maken eerst een belafspraak. 

Moet ik me voorbereiden op de sessie?

Je hoeft ter voorbereiding op de sessie niet veel te doen. Just have an open mind and heart and be ready to receive, zeg ik altijd tegen mijn klanten. Wat wel goed is om even rekening mee te houden is dat je na de sessie best even wat tijd kunt gebruiken om bij te komen en je voor de sessie al flink in proces te gaan (iets met ‘je gaat waar je naartoe kijkt’). Dus plan je agenda eromheen niet te vol. 

Kan ik ook langere tijd met je samenwerken?

Dat kan zeker. Ik heb strippenkaarten en een volledige begeleid 1-op-1 traject voor een select groepje mensen met wie ik voel dat we mega high kunnen viben en dikke magie kunnen creëren als we langere tijd samenwerken. Belangrijk is natuurlijk ook dat jij datzelfde voelt. Niet iedereen heeft zulke lange support nodig. Daarom geldt voor iedereen: kom eerst een losse sessie ervaren. Dan kijken we daarna verder. Ben je klaar om écht te stralen? Om je mooiste leven te creëren? Laat mij je helpen!

Dit wil ik!Ben je klaar om écht te stralen? Om je mooiste leven te creëren? Laat mij je helpen!

Dit wil ik!