Open jezelf voor jouw meest diepe, rijke, magische leven


Deze energetische 1-op-1 sessie is diep transformerend. Samen creëren we ruimte voor de realiteit die jij werkelijk wilt beleven, geheel in lijn met jouw diepste verlangens, zélfs als die nog onbekend, spannend of ver weg voelen. In mijn veilige ruimte laat je los wat vernauwend of beperkend is en verruim je je energie waardoor je nog meer de ‘limitless potential’ kunt belichamen die je in je kern al bent. Alles om jou te laten stralen in jouw eigen meest magische, diepe en rijke leven.

Let the magic unfold!

Elke sessie is echt uniek en helemaal afgestemd op jou. Iedere persoon is anders en daardoor verloopt geen enkel proces hetzelfde. Onder liefdevolle en compleet oordeelloze begeleiding neem ik je mee op reis door de verschillende lagen van je awesome Zijn.


Zowel mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch. Soms is dat vanuit een gesprek, soms vanuit stilte, soms vanuit een channeling. Meestal is het een combinatie van al deze dingen tegelijk.

Misschien kun je de sessie als intens ervaren. Geen zorgen, we’re in this together! Ik verlies jouw potentieel niet uit het oog en zal je daar aan blijven herinneren. Je zou hier niet zijn als je het niet aan zou kunnen ;)


Je krijgt de antwoorden die voor jou op dit moment in je proces nodig zijn en ervaart de ruimte en magie die je nu mag claimen, zodat je vanuit hier verder kunt.

Voel je lichter, liefdevoller, sterker en beter

Gun het jezelf om vrij te breken

Ga voor je volste, mooiste en meest magische leven

Geniet van alles wat er al is in jou

Creëer de ruimte om 100% jezelf te zijn


"De Sessies helpen zulke grote stappen zetten!"

De sessies bij Verie helpen zulke grote stappen zetten! Van draadjes met het verleden doorbreken tot gesprekken op hoog niveau, ik heb zulke bijzondere ervaringen gehad! Verie haar energie is onwijs zacht, waardoor de sessie heel fijne ervaringen zijn. Verie begeleid je middels vragen steeds verder naar je kern. Zowel fysiek als online zijn het hele fijne sessies. Om precies te ervaren wat het is, kan ik alleen maar aanraden om het te gaan ervaren!


- L.R.


"A life changing experience"

Mijn 1:1 sessie met Verie heeft mij zoveel meer in contact met mezelf gebracht. Met een enorme angst voor voelen liep ik haar ruimte binnen. En toen Verie benoemde dat ik mocht gaan ‘ontvangen’ riep dit in eerste instantie lichtelijke paniek op. Maar tegelijk wist ik dat het kon. Ik voelde dat ik veilig was. Verie haar liefdevolle zachte energie gaf mij het vertrouwen dat ik er helemaal mocht zijn. Een aantal van mijn hardnekkigste overtuigingen hebben we samen mogen ombuigen naar krachtige affirmaties. En voor het eerst in mijn leven voelde ik me veilig in mezelf. Het was een bijzondere sessie waarin ik me enorm verbonden voelde. A life changing experience.

- M.O.

Laat de ruis los en stap in de realiteit die jij werkelijk wilt beleven

2 opties:

1:1 Sessie BASIC

367,-
Incl.
  • Ongeveer 1,5 á 2 uur
  • Online of op locatie in Ouderkerk aan de Amstel
  • Incl. integratie call 2 weken na de sessie
Meestgekozen!

1:1 sessie ON THE ROCKS

577,-
Incl.
  • Inclusief krachtig verankeringsritueel in mijn ijsbad* (en sauna!)
  • Ongeveer 3 á 3,5 uur
  • Op locatie in Ouderkerk aan de Amstel
  • Inl. integratie call 2 weken na de sessie
* Het ijsbad is geschikt voor iedereen boven de 18 jaar die in gezonde staat verkeert. Twijfel je of jouw lichaam dit aankan, neem contact op met hello@verie.nl en ik denk met je mee.


"Ik voelde me als herboren"

Mijn 1:1 sessie met Verie voelde als een cadeau aan mezelf. Nee, beter noem ik het: aan mijn Zelf. En niet alleen mijn zelf in het heden, maar ook in het verleden. Ik kan niet omschrijven hoe ik mijn voelde toen ik na de sessie en het ijsbad terug liep naar mijn auto. Als herboren klinkt misschien wat cliché of overdreven, maar het is wel wat in mijn opkomt. Het contact met Verie is verdiepend, op een zachte manier. Ze voelt met je mee en stelt subtiele vragen om je te helpen dichter bij je kern te komen. Waardevol en helend.


- C.W.


"Een waar cadeau voor jezelf"

Verie is een bijzondere spiegel die me elke keer weer zelf mijn antwoorden laat vinden door de juiste vragen te stellen. Ze prikt door woorden en verhalen heen en bood mij elke keer heldere inzichten. Het zijn geen kant en klare oplossingen, maar juist subtiele shifts waardoor ik weer verder kon. Heel bijzonder. Door haar weet ik dat ik veel meer mag vertrouwen en ontspannen en juist níet de hele tijd in actie en forceren hoef te gaan. Een sessie bij Verie is een waar cadeau voor jezelf.


- J.P.

Copyright © 2021 Verie.nl