Helaas, losse sessies zijn niet meer beschikbaar

Super leuk dat je interesse hebt in een 1:1 sessie! Echter heb ik besloten deze sessies uit mijn vaste aanbod te halen en enkel nog maar met langere trajecten te werken.


Waarom? Twee redenen:


1. Ik vind het te gek om mensen te zien en helpen groeien. En dat niet alleen, maar ook BEWUST te helpen groeien. Vanuit ieders eigen zuivere plek, als de krachtige creator die we allemaal zijn. En dat proces kan je pas echt zien, be-grijpen en vooral door-Leven over langere tijd.

2. Ik weet uit eigen ervaring wat een immens cadeau het is aan jezelf om het jezelf te gunnen om langere tijd iemand naast je te hebben staan. Iemand die meedenkt, meedraagt, aanmoedigt, liefdevol spiegelt en uiteraard ook samen met je viert. Zodat je niet alles meer alleen hoeft te doen. Dan is 1+1 geen 2, maar een ware multiplier. 

Dus, wat kan je nu doen?

Kies voor een traject

Voor de echte badasses die willen groeien, landen én vliegen. En genieten natuurlijk. Dik genieten. Ontdek er alles over en vraag daarna een match call aan. 

Meld je aan voor een 1:1 dag

Ik bied wel een exclusief 1:1 one day retreat aan voor mensen die toe zijn aan een grondige 'APK'. Een geheel verzorgde dag waarin we helemaal duiken in precies dat wat jij nu nodig hebt en ik klaarsta om je te uplevelen, cheeren, pamperen én grounden. Momenteel is deze alleen te boeken dmv een aanvraag via mijn contact formulier!

Volg mij op Instagram

Via mijn Instagram stories maak ik nog weleens open spots voor losse 1:1 sessies beschikbaar. Wanneer ik voel dat er ruimte is en er mensen in het veld hangen die hier écht behoefte aan hebben.