Ben jij klaar om je te gaan herinneren wie jij werkelijk bent?


Mijn 1:1 sessies zijn diep inzichtgevend en tegelijkertijd energetisch transformerend. Ze helpen je opruimen wat niet langer dient, inzien wat je helpt en omarmen wat je mag weten. Zo laat je de laagjes los die niet corresponderen met jouw pure kern en kom je vanuit je authentieke bedding in je kracht te staan. 


Elke sessie is voor ieder persoon en proces anders en daarom volledig op maat. Onder liefdevolle en compleet oordeelloze begeleiding neem ik je mee door verschillende lagen van je Zijn. Zowel mentaalfysiekemotioneel en energetisch. Soms is dat vanuit een gesprek, soms vanuit stilte, soms vanuit een channeling. Meestal is het een combinatie van al deze dingen tegelijk.


Je krijgt de antwoorden die voor jou op dit moment in je proces nodig zijn en ervaart de ruimte die je nu mag claimen, zodat je vanuit hier verder kunt.

Laat onrust, negativiteit of belemmerende gedachten achter je 
Kom weer in contact met je lichaam en je gevoel
Laat jouw levensenergie flink stromen

Vertrouw weer op jouw unieke gaven en kwaliteiten

Herinner je weer wie jij werkelijk bent en wat je wilt in het leven


"De Sessies helpen zulke grote stappen zetten!"

De sessies bij Verie helpen zulke grote stappen zetten! Van draadjes met het verleden doorbreken tot gesprekken op hoog niveau, ik heb zulke bijzondere ervaringen gehad! Verie haar energie is onwijs zacht, waardoor de sessie heel fijne ervaringen zijn. Verie begeleid je middels vragen steeds verder naar je kern. Zowel fysiek als online zijn het hele fijne sessies. Om precies te ervaren wat het is, kan ik alleen maar aanraden om het te gaan ervaren!


- L.R.


"A life changing experience"

Mijn 1:1 sessie met Verie heeft mij zoveel meer in contact met mezelf gebracht. Met een enorme angst voor voelen liep ik haar ruimte binnen. En toen Verie benoemde dat ik mocht gaan ‘ontvangen’ riep dit in eerste instantie lichtelijke paniek op. Maar tegelijk wist ik dat het kon. Ik voelde dat ik veilig was. Verie haar liefdevolle zachte energie gaf mij het vertrouwen dat ik er helemaal mocht zijn. Een aantal van mijn hardnekkigste overtuigingen hebben we samen mogen ombuigen naar krachtige affirmaties. En voor het eerst in mijn leven voelde ik me veilig in mezelf. Het was een bijzondere sessie waarin ik me enorm verbonden voelde. A life changing experience.

- M.O.

Laat de ruis los en creëer de ruimte voor jouw pure, stralende kern.

2 opties:

1:1 Sessie BASIC

333,-
Incl.
  • Ongeveer 1,5 á 2 uur
  • Online of op locatie in Ouderkerk aan de Amstel
  • Booster call 2 weken na de sessie inbegrepen
Meestgekozen!

1:1 sessie ON THE ROCKS

444,-
Incl.
  • Inclusief krachtig verankeringsritueel in mijn ijsbad 
  • Ongeveer 3 á 3,5 uur
  • Online of op locatie in Ouderkerk aan de Amstel
  • Booster call 2 weken na de sessie inbegrepen


"Ik voelde me als herboren"

Mijn 1:1 sessie met Verie voelde als een cadeau aan mezelf. Nee, beter noem ik het: aan mijn Zelf. En niet alleen mijn zelf in het heden, maar ook in het verleden. Ik kan niet omschrijven hoe ik mijn voelde toen ik na de sessie en het ijsbad terug liep naar mijn auto. Als herboren klinkt misschien wat cliché of overdreven, maar het is wel wat in mijn opkomt. Het contact met Verie is verdiepend, op een zachte manier. Ze voelt met je mee en stelt subtiele vragen om je te helpen dichter bij je kern te komen. Waardevol en helend.


- C.W.


"Een waar cadeau voor jezelf"

Verie is een bijzondere spiegel die me elke keer weer zelf mijn antwoorden laat vinden door de juiste vragen te stellen. Ze prikt door woorden en verhalen heen en bood mij elke keer heldere inzichten. Het zijn geen kant en klare oplossingen, maar juist subtiele shifts waardoor ik weer verder kon. Heel bijzonder. Door haar weet ik dat ik veel meer mag vertrouwen en ontspannen en juist níet de hele tijd in actie en forceren hoef te gaan. Een sessie bij Verie is een waar cadeau voor jezelf.


- J.P.

Copyright © 2021 Verie.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down