24 november 2023 

Zo leef je het ultieme leven als mens én ziel (deel 1)

Laatst belde ik met een vriendin die me vertelde over een groot inzicht wat ze had gehad. Over haar zoektocht naar ‘de vrede in zichzelf en met alles’ en dat ze dit zag als het summum van alles.

Daar werd ze ineens opgeschud, toen ze iemand ontmoette die een super lichtend wezen was en tegelijkertijd een super aards mens van vlees en bloed. Met haar eigen ongegeneerde aardse behoeften.

Haar delen deed mij beseffen dat mijn super spirituele en tegelijkertijd hartstikke aardse inborst, blijkbaar niet zo vanzelfsprekend was. Niet voor de mensen die niet echt ‘in de Here zijn’ of anderszins spiritueel (en dat wist ik wellicht al). Noch voor de mensen die juist wél heel erg in spirituele zaken en leren zijn ingevoerd (en dat besefte ik me minder).

Reden genoeg voor mij om in deze aflevering een boekje open te doen over mijn visie op ‘spiritualiteit en de aardse geneugten’. Oftwel: Mens én Ziel zijn, zoals ik dat ervaar. En dus ook propageer en voorleef.

Wat betekent het eigenlijk om zowel mens als ziel te zijn? En hoe verhoud je je als spiritueel wezen tot de aardse wereld en als mens tot de spirituele wereld? Dat en meer, hoor je in deze episode.

Ik wens je veel luisterplezier!

Ontdek in deze aflevering:

  • Het principe van ‘zowel Mens als Ziel zijn’ en hoe ik hiernaar kijk;
  • Hoe ik zie dat werkelijk alle principes in de wereld altijd onderhevig zijn aan verandering en groei. Zo ook ons begrip van ‘verlichting’;
  • Hoe het vinden van stille acceptatie en vrede in jezelf volledig kunnen bestaan naast een dikke beleving van het leven, met al haar menselijke geneugten;
  • Hoe we dit op een voor ons zuivere wijze kunnen doen; Hoe wij ons centrum vinden in een wereld die bestaat uit paradoxen;
  • En hoe wij DIK kunnen genieten terwijl we dit doen.

Handige links:

  • Als deze podcast je aan het denken zet, vind ik het te gek als je jouw gedachten met me deelt via Instagram!
  • Voel je dat er ook voor jou méér mogelijk is in je leven dicht bij jezelf en sta je te popelen om dat te ontsluiten? Plan een gratis Match Call!

Geniet je van deze podcast?

Reactie plaatsen