26 mei 2023 
in Podcast

Zo hoort het vast niet, maar ik doe het toch

Hallooooo, ja hoor, we gaan nog even door met de dirty confessions. Heerlijk waar zo’n ‘consistent podcast maken’ proces je in lanceert. Lekker ego talk die zegt: hé Verie, leuk, het is weer zo ver! Tijd om die golden nuggets en slimme wijsheden te gaan verkondigen. 

En ja hoor, legt dat je (mij in ieder geval) even helemaal lam. Want ik praat niet lekker vanuit het hoofd en vanuit ‘hoe het hoort’ (lees: de autoritaire teacher of de ver wegge leider waar we in vele decennia systemen lekker bekend mee zijn geraakt). 

Nee, ik ga het lekkerst op juist mogen flowen vanuit the core of my being. In mijn eigen unieke expressie. Volledig uitgelijnd in de waarheid van het moment. Dit klinkt misschien simpel, maar eenvoudig is het niet per se. Want ik realiseer me één ding: echt jezelf zijn, echt écht jezelf zijn, brengt vele lagen van deconditionering met zich mee. En dat niet alleen. Het dwingt je ook om dapper te zijn. En daar te gaan waar je voorheen misschien niet durfde. 

In deze aflevering neem ik je mee in mijn eigen proces van ‘loskomen van hoe het hoort’ en mijn eigen stem vinden. Ik deel met je hoe ik dat doe en hoe ik zie dat dit iets is wat niet alleen van mij wordt gevraagd, maar stiekem ook plaatsvindt in de wereld als geheel. Er is eigenlijk geen ontkomen meer aan. Tijd om jezelf volledig te omarmen, vrij te spelen voor wie je werkelijk bent en te verruimen tot diep in je eigen unieke expressie. 

Of in andere woorden: time to shine bright as the star that you are! Ik ben superblij om dit met jou te mogen delen en zo samen te mogen doen.

Ontdek in deze aflevering:

  • Welke ego bullshit ik mezelf vertel die me stiekem helemaal lam legt; 
  • Waarom ik het zo belangrijk vind om juist dit ook met jou te delen; 
  • Hoe we afstevenen op een wereld van rauwe eerlijkheid en jij juist dáár je voordeel mee kunt doen;  
  • Wat de sleutel is naar ware verbinding; 
  • Waarom ik niet meer geloof in autoritaire teachers of leiders die zichzelf in energie ver bij je vandaan plaatsen;  
  • Hoe het loskomen van oude systemen, patronen en ‘hoe het hoort’ een groot proces van deconditionering met zich meebrengt; 
  • Hoe je dit proces voor jezelf op een werkbare en liefdevolle wijze omarmt, om zo de weg te vinden naar je eigen unieke expressie. 

Handige links: 

  • Als deze podcast je aan het denken zet, vind ik het te gek als je jouw gedachten met me deelt via Instagram
  • Wil je direct vrijbreken uit je eigen waargenomen beperkingen op wat voor thema dan ook, check dan eens mijn Quantum Shift Sessie
  • Liever eerst even bellen en/of geïnteresseerd in mij langere tijd aan je zijde? Dat kan ook! Boek hier een vrijblijvende call

Geniet je van deze podcast? 

Reactie plaatsen