01 december 2023 
in Podcast

Zo leef je het ultieme leven als mens én ziel (deel 2)

Dit is het tweede deel van de aflevering die vorige week online kwam. Heb je het eerste deel nog niet beluisterd, doe dat dan eerst! 

— 

Laatst belde ik met een vriendin die me vertelde over een groot inzicht wat ze had gehad. Over haar zoektocht naar ‘de vrede in zichzelf en met alles’ en dat ze dit zag als het summum van alles. 

Daar werd ze ineens opgeschud, toen ze iemand ontmoette die een super lichtend wezen was en tegelijkertijd een super aards mens van vlees en bloed. Met haar eigen ongegeneerde aardse behoeften. 

Haar delen deed mij beseffen dat mijn super spirituele en tegelijkertijd hartstikke aardse inborst, blijkbaar niet zo vanzelfsprekend was. Niet voor de mensen die niet echt ‘in de Here zijn’ of anderszins spiritueel (en dat wist ik wellicht al). Noch voor de mensen die juist wél heel erg in spirituele zaken en leren zijn ingevoerd (en dat besefte ik me minder). 

Reden genoeg voor mij om in deze aflevering een boekje open te doen over mijn visie op ‘spiritualiteit en de aardse geneugten’. Oftwel: Mens én Ziel zijn, zoals ik dat ervaar. En dus ook propageer en voorleef. 

Wat betekent het eigenlijk om zowel mens als ziel te zijn? En hoe verhoud je je als spiritueel wezen tot de aardse wereld en als mens tot de spirituele wereld? 

Dat en meer, hoor je in deze episode. 

Ik wens je veel luisterplezier! 

Ontdek in deze aflevering: 

  • Hoe we het leven kunnen gebruiken om te komen tot nieuwe creaties; 
  • Hoe ik zelf een stuk in schoot wat me deed twijfelen aan mijn Ziel en bijna het Leven zou ontnemen als Mens. En hoe ik hier weer uit kwam; 
  • De immens helende kracht van I Am; 
  • De belangrijke balans, oftewel de opwindende dans, tussen de comfort couch en dingen Doen; 
  • Hoe mijn voorouders mij hierin hebben helpen helen, en de wijsheid van voorouders in het algemeen; 
  • Waarom we in het Leven nooit mogen stoppen met dromen; 
  • Hoe we zo samen - als Mens én Ziel - de nieuwe wereld creëren.

Handige links: 

  • Als deze podcast je aan het denken zet, vind ik het te gek als je jouw gedachten met me deelt via Instagram
  • Voel je dat er ook voor jou méér mogelijk is in je leven dicht bij jezelf en sta je te popelen om dat te ontsluiten? Plan een gratis Match Call!

Geniet je van deze podcast? 

Reactie plaatsen