09 juni 2023 
in Podcast

De zaligheid van gelijkwaardigheid en ‘genoeg’

In mijn vorige podcast episode vertel ik over de paradigmaverschuiving die ik bespeur in de wereld, waarin ware verbinding en raw realness veel terrein aan het winnen zijn. Hoe dit gaat ver voorbij hiërarchische verhoudingen, maar juist een groot beroep doet (en vruchtbare bodem is voor) gelijkwaardigheid. In deze aflevering trek ik deze lijn verder door. 

Ik neem je mee naar de wereld van coaching(/mentoring/guiding) en alle andere plekken van leiderschap. En dus juist die van embodied leaders. Niet alleen door te kijken naar anderen. Want as you might now know, dat is niet hoe ik mijn kennis vorm. Maar juist door te kijken naar MEZELF. 

Zo doe ik een boekje open over mijn eigen coachpraktijk, aan de hand van een thema waar ik recent mee in aanraking kwam in een van mijn 1:1 trajecten. En laat daarmee niet alleen zien wat gelijkwaardigheid en embodied leadership werkelijk betekenen in coach- en klantrelaties, maar ook hoe we in alle relaties in ons leven (dus ook coach/klantrelaties) intrinsiek verstrengeld zijn. Immers, de hele buitenwereld is een spiegel van jouw binnenwereld. En dus óók je klanten. 

En dat is niet erg. Het leven ontvouwt zich namelijk als een grote reis in volledige perfectie, op alle momenten waar je in je leven bent. Eigenlijk is er altijd ‘genoeg’. Zelfs als je denkt dat er niet ‘genoeg’ is. 

Hoe dat werkt? Klik op play en ontdek het in deze episode!

Ontdek in deze aflevering:

  • Hoe de wereld nu vraagt om gelijkwaardigheid en embodied leaders;
  • Wat in mijn ogen een embodied leader is en hoe jij er ook een kunt zijn;
  • Wat de kracht is van gelijkwaardigheid als vruchtbare bodem voor transformatie;
  • Hoe het hele leven en al je relaties een spiegel vormen van je innerlijke wereld en dat dit je juist voeding geeft om mee te werken, voor jezelf én voor anderen;
  • Hoe dit betekent dat we nooit fouten kunnen maken (zelfs al denken we dat we iets fout doen), dat alles zich vanuit volledige perfectie ontvouwt (zelfs al lijkt dat niet zo) en er altijd ‘genoeg’ is (zelfs als je denkt dat er niet ‘genoeg’ is);
  • Kortom: een hoop manieren to flip the script! Dus beluister nu deze episode om jouw blikveld te verruimen!

Handige links: 

  • Als deze podcast je aan het denken zet, vind ik het te gek als je jouw gedachten met me deelt via Instagram
  • Wil je direct vrijbreken uit je eigen waargenomen beperkingen op wat voor thema dan ook, check dan eens mijn Quantum Shift Sessie
  • Liever eerst even bellen en/of geïnteresseerd in mij langere tijd aan je zijde? Dat kan ook! Boek hier een vrijblijvende call

Geniet je van deze podcast? 

Reactie plaatsen