09 november 2023 
in Podcast

Zo omarm je je feminine wisdom power

Vorige week was ik te gast bij Marie José Rietdijk voor een interview over Pure Feminine Leadership. Omdat zij in mij een pure feminine leader zag, zo zei ze. Geïntrigeerd als ik was, zei ik onmiddellijk “ja” tegen het gesprek. Ondanks dat ik ergens geen idee had van wat een ‘pure feminine leader’ nou precies is. En dus gingen we dat samen ontdekken! 

Het werd zo’n leuk en waardevol gesprek, dat ik heb besloten deze ook door te plaatsen op mijn eigen platform. 

Een gesprek over de rol van vrouwen in de veranderende wereld waar we in zitten en hoe we hierin kunnen navigeren vanuit onze eigen kracht. 

Ook een gesprek waarin ik meer vertel over mijn eigen reis om de vrouwelijk leider te worden die ik me - zo concludeerde ik tijdens het gesprek - toch echt wel voel. Hoe ik hier richting aan geef in mijn eigen leven. En waarmee ik tevens mijn klanten inspireer om op hun eigen bezielde manier ook deze krachten in zichzelf aan te boren. 

Marie José is een wijze dijk van een vrouw die zich al ruim 20 jaar voortbeweegt in de wereld van de gestalt therapie, NLP en familie, organisatie en creatieopstellingen. Dit gesprek werd opgenomen in het kader van haar 2 daagse ‘Pure Feminine Leadership’ event. Het event is inmiddels voorbij, maar er komt zeker een nieuwe editie. Wil je hier meer over weten, houd dan de website van Marie José in de gaten. De link vind je hieronder in de handige links. 

Benieuwd welke parels hierin voor jou te ontdekken zijn? Klik op play en laat je meevoeren in de wereld van twee pure vrouwelijk leiders (zo durf ik nu wel te zeggen), om zo de leider in jezelf de ruimte te geven! 

Ontdek in deze aflevering: 

  • De kracht van Pure Feminine Leaders en wat deze leiders precies zijn; 
  • Hoe deze leiders een belangrijke rol hebben in deze veranderende wereld en hoe je deze rol voor jezelf kunt pakken; 
  • Hoe te navigeren in zowel de geziene als de ongeziene wereld en hoe je jezelf als gevoelige vrouw (of gevoelig persoon) richting kunt geven in de huidige maatschappij; 
  • Hoe oeroude, verborgen en soms zelfs verboden wijsheid nu (weer) toegankelijk wordt; 
  • De dans / de balans tussen de ruimte voor het emotionele aspect van het leven en voortbewegen in het materiële; 
  • En nog veel meer!

Handige links: 

  • Als deze podcast je aan het denken zet, vind ik het te gek als je jouw gedachten met me deelt via Instagram
  • Voel je dat er ook voor jou méér mogelijk is in je leven dicht bij jezelf en sta je te popelen om dat te ontsluiten? Plan een Match Call! 
  • Meer informatie over Marie José vind je hier: https://mariejoserietdijk.com/

Geniet je van deze podcast? 

Reactie plaatsen