27 juli 2022 

Dansen tussen de yin en de yang (podcast)

Een nieuwe ontwikkeling in het loslaten van de vorm, dus ook een nieuwe aflevering! Want ik neem je graag mee in mijn proces, van persoonlijke wins, mindfucks en fuck ups. 

In deze aflevering vertel ik in het verlengde van mijn vorige podcast episode 'F*ck de (perfecte) vorm' hoe ik toch weer geneigd was om een vorm voor mezelf aan mijn podcast te geven. Ik had amper door dat ik weer in een oud patroon stapte. Ik wilde door, zekerheid en veiligheid voelen. In de mannelijke energie die ik gewend was flowen. Dat inzicht zette me er direct toe om er een aflevering over op te nemen. 

De switch van mannelijke naar vrouwelijke energie 

Ik neem je mee in mijn reis van volledige dominantie van mannelijke energie naar het toelaten van vrouwelijke energie. Het durven loslaten van veel actie, daadkracht, structuur en omarmen van flow, loslaten, intuïtie. Van full force in yang energie durven zakken in de zachtere yin. Om daar weer een balans in te vinden. 

Mijn bedrijf en durven flowen in yin energie

Hoe dit zich heeft ontwikkeld in mijn bedrijf. Dat er juist door het loslaten, flow en volgen van joy mensen op mijn pad zijn gekomen. En, once again, gaat dat natuurlijk niet heerlijk comfortabel, dus deel ik ook de oncomfortabele kant van het in vertrouwen ergens in durven stappen. En dit speelt zich niet alleen in mijn privé- en bedrijfsleven af. Ook werp ik een blik op de huidige situatie van de wereld en hoe dit zich uit in het collectief. 

Ons brein, patronen en onzichtbare energetische belemmeringen

Verder hoor je over geitenpaadjes, I kid you not! Hoe ons brein gewend raakt aan bepaalde patronen en hoe we die vaak bewandelde en automatische patronen kunnen veranderen. Dat dit ons zo enorm kan beperken, en dat het niet alleen aan onze eigen bewuste keuzes en ervaringen ligt. Maar er soms ook patronen op onzichtbare laag dingen afspelen die ervoor zorgen dat we niet volledig voor onszelf durven te staan. Daar heb ik mijn eigen proces in gehad en ik deel met je wat mijn onbewuste beperking was en hoe ik hier los van kon komen. 

Yes, yes, het was weer een enerverend gesprek met mezelf voor jou! Ik hoop dat je met veel plezier luistert naar een aflevering vol balans tussen yin en yang vinden, energetische contracten, breken van onzichtbare ketenen en volledig durven stappen in wat je te doen hebt én je joy! 

Heeft deze podcast jou een mooi inzicht gegeven? Spread the light! Ik zou het super tof vinden als jij je grootste go to’s uit deze aflevering met me deelt. Misschien zijn er ook mensen in je omgeving die hier iets aan hebben. Deel jouw inzicht via social media en tag me vooral, zodat ik jouw ripple weer kan verspreiden! 


Timestamps van alle highlights vind je in de shownotes van jouw favo podcast platform.


Reactie plaatsen