06 juli 2022 

Dit inzicht speelde mij vrij

Het is weer tijd voor een nieuwe podcast! Eentje die een beetje spannend voor me voelt. Omdat ik besloot los te komen van de kaders die ik op een podcast had gelegd: een rond verhaal met een kop, een staart en een flashy headline! Ik heb mijn microfoon voor me gezet, ben ergens gestart, wat zijweggetjes genomen en ergens geëindigd. 

Het resultaat? Een uitgebreide aflevering met van alles wat, waarin ik je meeneem in enkele grote beslissingen van de laatste maanden, een terugblik doe op mijn eigen doorbraken van de laatste jaren en vertel welk inzicht mij heeft geholpen vrij te breken in iets wat ik stiekem heel graag doe.

Dus, pak er maar een kop thee bij, maak het jezelf gemakkelijk en: enjoy the show!

De vrijheid van JOY en de flow van het leven

In deze aflevering deel ik mijn inzichten over het live event 'Devoted van Dolly Heuveling van Beek en Eelco de Boer.  Hoe mijn eigen vuurtje aan werd geslingerd door de manier waarop zij hun evenement hadden georganiseerd; gebaseerd op volledige JOY. Hoe me dat weer inspireerde om deze podcast zonder kop en staart op te nemen. En als je dan nét op het punt staat om te gaan vlammen met je content, de flow van het leven je ergens anders naartoe brengt en die podcast toch moet wachten. Hoe ga je mee in die flow? Want is het niet rete irritant om onderbroken te worden terwijl je net op het punt staat iets tofs te gaan doen? 

Over loslaten, persoonlijke transformatie en groei

Deze aflevering is meteen ook een update van mijn eigen proces. Ik deel een groot aha moment bij Devoted over je niet goed genoeg voelen en hoe je dit kunt transformeren.
Ook vertel ik wat mij ertoe heeft doen zetten de Icequeen Sessies te stoppen en het proces daar naartoe. Waar mijn eigen reis door een depressie en angststoornis naar toe heeft geleid. Welke waardevolle inzichten ik uit deze hele periode heb gehaald. Wat voor mij dé beslissing en shift was die mijn transformatie reis in gang heeft gezet om me te brengen waar ik nu sta. En hoe wat je kunt zien als belemmerende kernovertuigingen geheeld kunnen worden.

Alsof dat nog niet genoeg is vertel ik je ook wat voor mij dé beslissing en shift was die mijn transformatie reis in gang heeft gezet om me te brengen waar ik nu sta. Hoe kernovertuigingen geheeld kunnen worden. En bestaat er überhaupt wel zoiets als “uit alignment” zijn?

De fijne dans tussen spanning en angst, excitement en groeipijn

Ooh en ik spreek ook over het verschil herkennen tussen echte angst of gewoon spanning voor het onbekende. En wat hebben mensen en honden gemeen als het gaat om de subtiele nuances tussen excitement en angst? Hell yes, ook dat hoor je in deze episode! Ik zei toch, wat zijweggetjes? 😉 Maar waar ze allemaal naartoe leiden is dat jij volledig mag luisteren naar de joy en excitement in je lichaam. Ongeacht van wat anderen daarvan vinden. Hoe? Dat en nog veel meer hoor je in deze nieuwe episode!


Timestamps van alle highlights vind je in de shownotes van jouw favo podcast platform!


Meer info over mijn 1 op 1 sessies: https://verie.nl/samenwerken/
Wat anderen zeggen over mijn 1 op 1 sessies: https://verie.nl/ervaringen/
Het komende event van Dolly en Eelco: https://www.liberatedlive.nl/page
Reactie plaatsen