13 juli 2022 

F*ck de (perfecte) vorm (podcast)

Ha! Weer een nieuwe aflevering! Deze keer over volledig vertrouwen op het proces, een vleugje vrouwelijke energie en kaders… of toch juist geen? Hoe kun je vrij en veilig bewegen als je de vorm die je in je hoofd hebt, loslaat? En nog een dosis van mijn fuck ups en overpeinzingen waar jij misschien wat aan hebt in jouw eigen proces. 

Mindfucks in het loslaten van 'hoe het hoort'

Zoals je in mijn vorige podcast episode 'Dit inzicht speelde mij vrij' hebt kunnen horen, vertelde ik hoe ik mij losmaakte van een bepaalde manier van podcasten. Of dus eigenlijk hoe ik mij losmaakte van “hoe het hoort” en mijn eigen vorm toepaste. In deze aflevering neem ik je een laagje verder mee in dat proces! In één van mijn grootste mindfucks en hoe ik daarmee om ga. 

De beste manier om te flowen met jouw plannen

Je krijgt een inkijkje in mijn plannen met deze podcast (jouw waardevolle input is welkom!). En deel ik mijn gedachten over wat er zou gebeuren als je de vorm nóg verder los laat. Zit daar een limiet aan vast of is volledig zonder kaders de beste manier om lekker te kunnen flowen in de plannen die jij op de wereld wilt zetten? Hoe kom en blijf je in beweging met je plannen, en wat kan je doen als je voelt dat je vast zit in je proces?

Wat het loslaten van de vorm voor mij heeft gedaan

Uiteraard deel ik mijn eigen proces in dit hele loslaten van de vorm. Ik kan je nu al vertellen dat dat niet zonder horten of stoten ging. We leren van elkaars fuck ups, right? Ook hoor je waarom en hoe juist het loslaten van de vorm zoals ik het in mijn hoofd had mijn trainerschap en mijn 1 op 1 sessies naar een next level hebben gebracht. En hoe dit ook voor jou kan werken. 

Mind over matter vs volledig overgave: what's in it for you?

Er is zoveel te vertellen! Want ik heb het ook nog over topprestaties leveren vanuit de mind over matter-energie versus volledige overgave. Wat is het verschil in uitkomst van deze twee? En als toetje vertel ik over hoe het door de geboorte van mijn dochter zo duidelijk werd hoe mannelijke en vrouwelijke energie in mijn relatie elkaar zo fantastisch aan vulden en welke belemmerende overtuigingen mij er juist weer van weerhielden dit proces te omarmen en het leven te laten flowen. 

Oh lieverd, ben je er klaar voor? Om met een vrij en veilig gevoel al jouw prachtige plannen op de wereld te zetten? Ga gauw luisteren en ontdek de parels voor jou eigen flow! 

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Let me know, ik hoor het graag! 


Timestamps van alle highlights vind je in de shownotes van jouw favo podcast platform.


Reactie plaatsen