20 juli 2022 

De dood en contact met 'de andere kant' (podcast)

Deze week een hele bijzondere aflevering. Eentje waar ik zelf constant kippenvel (in a good way) voelde toen ik hem terug luisterde. Een interview met Romy Barendse; energetisch coach en healer. Romy is een ster in anderen helpen af te stemmen op hun ziel en contact te maken met ‘de andere kant’. Over dat laatste schrijft ze nu een boek. 

Na het korte ziekbed en overlijden van haar vader voelde ze heel duidelijk wat ze hier op aarde komt doen. En dat mag gebundeld worden in een prachtig boek. En niet zomaar één. Waar het in menig rouwboek gaat over rouwverwerking en het gemis van onze loved ones, gaat Romy’s boek juist over weer contact zoeken met onze geliefden na hun overlijden. Over haar eigen ervaring met rouw, het contact met haar vader aan de andere kant en ervaringen van anderen. Romy wil met haar boek op een toegankelijke manier een deurtje open zetten naar een voor velen onbekende kant van het universum. 

Over dit bijzondere boek spreken we natuurlijk uitgebreid in dit interview! Hoe is het idee tot stand gekomen, wanneer besloot ze haar boek te schrijven, en hoe komt ze aan haar inspiratie? Maar als het over rouw gaat, dan kan het niet anders dan dat we het ook over de dood hebben. 

Rouw en spiritualiteit

We praten over mijn twee compleet verschillende ervaringen met de dood en hoe ik mijn contact met de andere kant heb ervaren. We wisselden van gedachten over het gevecht tussen de aardse rouwervaring en onze ziel. Want hoe ga je ermee om wanneer je weet dat de zielen van onze geliefden er wel zijn, maar je toch nog dat immense gemis van hun fysieke aanwezigheid mist? Wat kan contact met de andere kant je geven in tijden van gemis? Romy vertelt over haar ervaringen met haar vaders dood en het weer in contact met hem komen. 

Contact maken met overledenen aan de andere kant 

En dan natuurlijk ook voor jou: Hoe maak je contact met overledenen? Wat nou als je super spannend vindt om contact te zoeken? Het verschil tussen onze loved ones op aards- en zielsniveau. Wat als deze enorm van elkaar verschillen? We bespreken hoe onze mind altijd wil verklaren en onszelf voor gek verklaart als er magische gebeurtenissen op ons pad komen. En hoewel Romy zelf makkelijk afstemt met de andere kant, heeft ze zelf wel eens die stemmetjes van haar mind? En welke eerste stap kun je zetten als je er klaar voor bent om dat contact met de andere kant te gaan zoeken? Romy geeft je een prachtig advies waarmee je direct na het luisteren van deze podcast al aan de slag kan. 

Een enorm bijzonder en open gesprek met een grote verbondenheid. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! 

Heeft deze podcast jou een mooi inzicht gegeven? Spread the light! Ik zou het super tof vinden als jij je grootste go to’s uit deze episode met me deelt. Misschien zijn er ook mensen in je omgeving die hier iets aan hebben. Deel jouw inzicht via social media en tag me vooral, zodat ik jouw ripple weer kan verspreiden! 

Timestamps van alle highlights vind je in de shownotes van jouw favo podcast platform.

Voor meer info over of contact met Romy bezoek haar website of check Romy’s Instagram.Reactie plaatsen