03 januari 2022 

Nieuwjaarsboodschap voor 2022

Op nieuwjaarsdag deelde ik in mijn Telegram groep ‘Together We Rise’ een nieuwjaarsboodschap. Het bracht mooie inzichten en dankbare reacties in de groep. Daarom wil ik hem hierbij ook met jou delen.

Lieve jij,

De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest. Donkerte en lage frequenties komen razendsnel voelbaar en zichtbaar omhoog. Van beperkingen in onze bewegingsvrijheid tot aan de verdeeldheid die heerst. En - don’t shoot the messenger- dit zal voorlopig nog niet ophouden.

Weet dat ik dit niet deel om angst aan te jagen. Integendeel! Ik ben juist heel hoopvol. Want er is iets anders aan de hand. Iets groters. Iets van grotere betekenis! Dit spel van duistere krachten en machten helpt namelijk een hele grote groep mensen snel 'ontwaken' voor een heleboel zaken. En dan bedoel ik niet de 'I am right and you are wrong' cultuur. Het ego hooghouden vanuit de (onbewuste?) behoefte om aan de goede kant van de geschiedenis te zitten. Het pro/anti denken. En elke andere discussie die aan de gemiddelde familietafel wordt gevoerd.

Nee, dat ontwaken zit ‘m in heel andere zaken. In het weten dat wij mensen spirituele wezens zijn die een diepe verbondenheid hebben aan iets groters dan wijzelf. God, source, the creator. De bron van oneindige mogelijkheden. 

Het zit ‘m in het vertrouwen dat wij vanuit die verbondenheid vrije wezens zijn die in dit leven op een aardse laag dan wel een bepaalde ervaring hebben gekozen, maar binnen die ervaring kunnen dansen met hoe wij daarin onze ervaring willen verrijken. En daarmee de wereld om ons heen creëren.

Voor mij persoonlijk voelde de afgelopen 2 jaar als het ultieme loslaatproces. Niet makkelijk. Wel nodig. Zodat ik dat vertrouwen kon gaan voelen en mijn ervaring kan creëren en verrijken. Zo voel ik dat echt in het diepst van mijn wezen. 

Ik voel óók dat ik niet langer wil blijven hangen in 'wat was'. In een soort ijdele hoop dat alles toch nog terug gaat naar het oude. Dat ik mijn verantwoordelijkheid uit handen mag geven en er voor mij gezorgd wordt door een aardse kracht die groter is dan ikzelf. In ruil voor de valse belofte van vrijheid.

‘Build back better’, of ‘the great reset’, gebeurt echt. Maar niet dat ik kies voor de reset die nu steeds luider wordt aangepraat door de WEF en de zelfbetitelde 'goden' die daarachter misschien de touwtjes strak in handen hebben. Dat is niet waar het om gaat. Die poppetjes zijn niet belangrijk. Laten we ze vooral niet meer macht toedichten door te (blijven) hangen in donkere gedachtenkracht en lagere trillingen. 

Waar het nu om gaat is dat we loskomen van deze aangeleerde verhalen van buitenaf. Want ook die houden ons gevangen. In plaats daarvan mogen we ons weer verbinden met onszelf, de wijsheid en de kracht die wij in ons hebben. Het enorme potentieel dat er voor ons ligt als we in dankbaarheid kunnen kijken naar wat ons nu gegeven wordt. De kans om onze echte vrijheid terug te pakken en de verantwoordelijkheid waarmee we onze echte dromen kunnen voeden en waarheid laten worden. Niet door ons af te zetten tegen alles om ons heen. Maar door te 'werken' met wat je gegeven wordt en je eigen pad te bewandelen, door alle ruis heen.

This system isn't all bad. Daar gaat het niet om. Waar het om gaat, is dat wij de touwtjes in eigen handen durven nemen, uit de polariteiten komen en datgene te gaan doen waar wij toe worden uitgenodigd of naartoe willen bewegen. Niet vanuit het verlangen om per se een positieve ervaring te hebben, of een negatieve uit de weg te gaan. Maar simpelweg vanuit het verlangen om te Zijn, te ervaren, te ontdekken en vanuit die beweging en nieuwsgierigheid te groeien. As you go.

Dit is volgens mij waar de energie nu over gaat. 2022. Het jaar van groots dromen en een oneindig vertrouwen in je eigen kracht. Het jaar van eigenaarschap nemen en je eigen koers durven varen. Het jaar van jezelf niet kleiner (laten) maken dan je bent. Het jaar waarin je je volledige grootsheid durft je omarmen en jezelf alle succes durft toe te dichten, waar jij naar verlangt.

Because you are effin' worth it!!! (Sorry for swearing, maar deze nadruk voelt nodig.) En het is wanneer wij allen volledig in onze eigen waarde gaan staan, dat wij samen een nog veel waardevoller geheel kunnen creëren.

In liefde. Voor jou. En voor ons allemaal.

Verie. ❤️

Wil je hulp bij het transformeren van donkerte, negativiteit of belemmeringen, en/of jezelf weer op een diep level herinneren wie jij werkelijk bent? Boek een 1:1 sessie met mij.


Reactie plaatsen